Varför måste..?

...de bra helgerna ta slut så fort? Det är en ganska bra fråga, för så är det alltid. Men det är väl så, tiden går fort när man har roligt. Den här helgen har det ju ändå hänt en del. Först i fredags så var det ju midsommar. Det blev en bra dag. Den spenderades med familjen och farmor o farfar, samt att A kom till kvällen. Vi tog det mest lugnt, umgicks och åt god mat och fika.

Sen igår (lördag) så var jag och A ute en del, vi åt lite favorit i repris av midsommarlunchen med familjen och farmor o farfar, och sen på kvällen tittade vi när Sverige spelade mot Tyskland i VM. Då var vi bjudna över till mina föräldrar, så vi tittade på matchen med dem. Synd bara att Sverige inte vann, men vi får hoppas det går bättre på onsdag.

Annars har det blivit en rätt lugnt dag idag. På förmiddagen var jag och A ut en sväng och satt och pratade lite med farmor och farfar på deras bro, sen tittade vi på ett serieavsnitt av GW:s mord. Annars hände det väl inte så mycket på förmiddagen. Vi åt lunch och så. Tiden går ju fort på något konstigt sett ibland.
Sen därefter att vi hade skjutsat A till tåget så åkte jag, mamma och pappa till Böna Café. Det var tänkt att vi skulle äta/fika där, men det var så grymt mycket folk där. Det var verkligen knökfullt så då blev det att vi åkte in till stan istället.

Det blev en sen lunch för dem och en väldigt tidig middag för mig. Vi var på Terassen och åt. Jag åt en rätt med kyckling och sötpotatispommes, den var jättegod.

Gillar

Kommentarer