Vårhelg - skorpor & promenad

Idag har det precis känts som att våren är här, eller i alla fall på gång. Jag hoppas verkligen det komma fler av dem så det får bli vår på riktigt. För man märker verkligen hur mycket ljusare, lite piggare och gladare man känner sig.

Under förmiddagen vaknade jag först väldigt tidigt. Sen efter att Elin kom vid åtta så åt vi frukost och tog det lugnt, och efter det så bakade vi skorpor.
Jag har haft lite av en bakhelg den här helgen. Det har varit lite skönt och mysigt på något vis att komma tillbaka till det. Speciellt eftersom jag skulle vilja kunna komma tillbaka till det igen, för förut bakade jag rätt mycket. Sen måste jag ha kommit av mig, men idag blev det i alla fall mjölk- och glutenfria skorpor. Dem är jättegoda. Jag gjorde dem ofta förut, så det blev något jag visste också blir bra. För mackorna jag gjorde i förrgår blev ju bra, men inte så mycket mer än okej.

Sen undertiden degen jäste så fyllde vi på en dosett med mediciner innan det var dags för lite lunch. Sen efter det tittade vi på ett serieavsnitt av en serie vi följer samtidigt som vi drack kaffe. Det var skönt, och efter det gick vi ut på en promenad. Det var skönt, för det var verkligen jättefint och skönt väder ute idag. Det kändes precis som vår, så jag hoppas det bara blir fler sånna här dagar, för nu är jag så trött på all snö och kyla. Så det vore riktigt skönt om den bara kunde få smälta bort nu, även om det är riktigt drygt med grusvägarna och all lera som blir.

Hoppas ni också har haft en bra helg! Jag har haft en väldigt lugn och skön helg, samtidigt som det känns som att jag gjort en del. Sen har den på något sett både gått fort och sakta. Men imorgon är det i alla fall en ny vecka. Då ska jag bl.a. ha introduktion med ytterligare en ny tjej, så det ska bli lite spännande och roligt. Jag hoppas det ska gå bra, men det gör den nog.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229