Vårig tisdag

Gokväll fina ni!

Hoppas ni har haft en bra tisdag och start på denna vecka. Idag har jag haft en riktigt skön dag hemma. Först tog jag och Sara en lång promenad efter frukost. Det var verkligen jätteskönt ute. När vi gick var det hela 8 plusgrader ute. Helt sjukt, och då var det inte på eftermiddagen än. Himla skönt var det i alla fall.

Det var verkligen vårkänslor som hängde i luften, även om jag inte tror på att vintern kan vara över än. Något typ av bakslag med snöfall tror jag det kommer att komma igen, frågan är bara när. Men visst är det trevligt med lite försmak av våren och lite sol o värme. Så för min del får det gärna vara några fler utav dessa dagar. För det är verkligen skönt att kunna komma ut och ta en promenad utan att behöva bli iskall och frysa så fort man går utanför dörren. Speciellt när man sitter still som jag gör.

Annars idag har jag bara varit hemma som jag skrev i början. Lagat mat, pratat lite med Andreas, tittat klart på en serie som jag och Sara har följt och grejat lite i köket. Sen har jag också ritat litegrann. Så det har varit en härlig och behövlig dag hemma helt enkelt.

Men nu ska jag försöka sova lite. Godnatt! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer