Varning för ett lite klagande inlägg!

Idag känner jag mig inte i form. Det gör så ont i knät och nere i ländryggen. Men det är efter kortisonsprutorna jag fick igår, så det är ändå skönt att veta vad det beror på och att det är övergående. Men det började redan igår, speciellt kring middagstiden och under hela kvällen, för det var då bedövningen hade gått ur ordentligt.
Jag känner mig riktigt orörlig och varje rörelse gör så ont. Usch vilket klagande, förlåt för det.. Men idag har jag en sådan dag då allt bara känns lite extra jobbigt och orättvist. Känns bara jobbigt att man ska behöva stå ut med det här för att förhoppningsvis bli bättre för ett tag i alla fall. För det är lika, dem där sprutorna är inte roliga att ta även fast man gör det för att bli bättre. Men jag är ändå glad att jag har haft sånt bra stöd vid varje tillfälle jag har behövt ta dem där sprutorna genom åren, så ett stort TACK till er som varit det! Ni är bäst och ni vet vilka ni är!

Annars idag har jag lite städdag blandat med en lugn dag. Jag har inte så mycket inplanerat förutom att jag ska försöka få lite ordning på alla grejer efter förändringen i vardagsrummet, så det ser skapligt ut tills jag har kommit på och fixat hur det ska se ut och fått mer förvaring. Tills dess får jag försöka göra det bästa av det så det i alla fall ser skapligt ut. Sen behöver vi dammtorka av lite på skåp och hyllor, speciellt i köket för det blir mycket flott kring öppna ytor av att man lagar mat.
Sen tänkte jag även försöka gå ut en sväng för att få lite frisk luft. För det ser ändå ut att vara fint väder ute idag, för solen skiner till och från. Sen vet jag inte hur varmt det är, men det är ändå rätt skönt tycker jag när det har börjat blivit mer friskt ute i luften, så vi får se hur det känns. Blåser ser det också ut att göra en del, men det blir nog bra ändå. I värsta fall får man väl ta på sig en extra tröja, värre än så är det inte.

Här får ni en liten bild från igår när jag åt middag tillsammans med mamma och pappa. Då såg vi Harry som hade tryckt in sig mellan ett par dynor. Jag vet inte själv om jag tycker det ser speciellt skönt ut, men tydligen tyckte han det.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229