Växer så det knakar

För några veckor sedan, jag tror det är ca 2,5 vecka sedan så började jag så lite olika saker för första gången. Jag har aldrig hållit på med plantering och sådant tidigare, så allt är väldigt nytt för mig. Jag har t.o.m. hunnit på några tabbar eller hinder på vägen, men jag tycker ändå att det hittills har gått bra. Det har ju börjat växa på i stort sett allt jag har försått nu, så det är roligt! Vissa saker har jag t.o.m. fått skola om till större planteringskrukor. Så det är roligt!

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle tycka det här var så roligt, men det är faktiskt roligare än vad jag hade tänkt mig. Speciellt när man ser att det växer. Sen får vi såklart se hur det går, men nog kommer det bli många plantor om det tar sig. Lite väl många kanske för att vara första gången. Men hittills går det bra. Men kommer nog bli lite problem när allt behöver mera plats än vad de gör nu, men det får jag lösa då.

En tabbe som jag gjort, den gjorde jag i början, redan första dagen och gången som jag sådde. Jag tog nämligen alla frön som fanns i påsen, vilket man när jag sedan tänkte efter och var klar såklart inte behöver göra. Inte när det totalt är ca 40 frön av endast paprika. Så det ska bli roligt att se om alla kommer ta sig eller om det blir några som inte gör det. Det visar sig. Men som det ser ut nu så kommer det bli grymt mycket paprika. Haha, men det var lite roligt ändå nu såhär i efterhand.

Gillar

Kommentarer