Växthuset/uterummet är färdigt!

Hej på er!

Hoppas eran helg har varit bra. Det har min varit. I helgen blev äntligen växthuset/uterummet klart. I alla fall så det är färdig monterat så jag kan "flytta in" i det. Så himla roligt! Och gud vad Anna och pappa har jobbat på med det. De har hjälpts åt nu när de var ledig på Kristi himmelsfärd och på fredagen, så de har jobbat på. Så himla bra gjort. Så nu är det i alla fall ihopmonterat och färdigt för att vara i. Sen är det en hel del fix kvar att göra runtomkring. Vi ska fylla upp med jord, så gräsmatta och fixa med gången dit från min hall. Men det går att vara där, och det står ett växthus där. Helt sjukt. Det blev i alla fall riktigt bra och när allt runtomkring också är färdig kommer det bli så superbra som det bara kan bli!

Jag är verkligen så himla nöjd och glad över det. Det blev så fint och mysigt. Sen ska vi ordna så det blir ännu lite mysigare, inreda det och få ordning på alla plantor jag sått. De behöver över i större krukor osv. Men jag behöver köpa lite mer krukor och jord så jag kan fortsätta, för det tog slut idag.
Men det ska bli väldigt roligt, eller det är väldigt roligt nu när man kan börja greja där inne. För det är mycket enklare att plantera och så när man har en plats för det. Det blir inte lika omständigt eller hur jag ska förklara det.

Sen hittade pappa även en gammal slags diskbänk/grovho på bakgården ovanför där vi hade ett hönshus förut. Den var verkligen jättesnygg och det blev riktigt bra med den. Den var verkligen som gjord för att vara där inne där den står nu. Så den är jag riktigt glad över att han hittade!

Sen var jag förbi innan helgen och köpte lounge-gruppen som ni kan se på bilderna här nedanför. Den blev också riktigt bra där inne. Det blev verkligen jättemysigt, och mysigare kommer det nog bli när vi har fått ordna till lite mer där inne med typ kuddar, lampor, gardiner och ljus.

Fikapremiären blev gjord snabbt den. Så nästa är middagspremiären. Vi får se om det blir idag. Igår gick det inte för vi hade fått in så mycket flugor, så det kändes inte så roligt att sitta där då. Men idag var dem nästan borta så vi får se om det blir det idag istället.
Sen måste jag verkligen ta och fixa några gardiner som jag kan sätta upp ovanför lounge-gruppen. Jag tänker mig nå vita långa gardiner som hänger uppe från taket så man får lite skugga. För det behövs. Sen blir det också ett väldigt starkt ljus av solen, så jag tror det skulle vara skönt.

Men fortsättning följer, men såhär ser det ut just nu i alla fall:

Gillar

Kommentarer

Karolina
,
Å vilket fint växthus!!! Och jättemysigt inrett! Så mysigt att sitta där på sommarkvällar och när det regnar! Kram
Elin Hellgren
,
Tack så mycket Karolina! Ja jag blev jättenöjd jag också med det! Så roligt nu att hålla på där i sin egen takt och fixa så som man vill ha det. Ja det ska det verkligen bli! Kram
Karolina
IP: 82.99.3.229