Växthus/uterum - Det går undan

Under den senaste veckan har det verkligen hänt grejer här på baksidan. Pappa har verkligen jobbat på med det här projektet ”växthus/uterum” trots storm- och regnväder. Syrran har också hjälpt till jättemycket dem senaste dagarna. Inget kan banne mig stoppa dem!

Pappa började förra helgen med murningen och har under veckan jobbat varje kväll efter jobbet med det också. Men murningen blev i alla fall klar i förrgår. Då tror jag han och syrran höll på ända till midnatt för att bli klar så de sedan skulle kunna börja sätta upp växthuset som igår.

Nu idag är det nästan färdig monterat. De började hålla på redan kl.07 imorse och har hållit på precis hela dagen bortsett med några matpauser, och samma sak igår. Det kommer verkligen bli så himla bra! Jag ser verkligen fram emot när vi kan börja greja där inne ännu mer. Men det är såklart en hel del arbete utanför kvar. För det ska på med en hel del fyllning för att sedan så gräsmatta och lägga plattor till gången upp dit från min hall. Men nu ser man ju i alla fall verkligen hur det kommer att bli, och om jag inte känner min pappa och syster fel så kommer nog dem hålla på med allt som ska monteras ihop idag tills det blir klart. De lät så på dem. Min kämpar!

Jag var där ute och hjälpte till under förmiddagen idag, och då började vi sätta i fönsterrutorna. De var lite spännande i och med att det är glas och man vill ju verkligen inte att någonting ska gå sönder. Men sen nu ikväll när jag kollade hur långt dem hade kommit så höll de nu på med dörren. De tror jag är bland de sista de har att montera ihop, eller vad man ska säga. Sen är själva växthuset ihop monterat, och de såg inte ut att vara ”bara” de inte, även om det låter som att det har gått väldigt bra.

Hoppas ni får en fin fredagskväll och helg! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229