Vecka som varit - V.15

Under förra veckan tycker jag det har börjat märkas mer och mer har börjat påverka oss alla mer på olika sätt med allt kring coronaviruset. Speciellt det här att allt är så ovetande. Att det inte går att säga hur länge det här kommer pågå innan det börjar bli bättre och stabilare. Lika det här innan vi som är i riskgruppen inte längre behöver hålla oss hemma och inte ska vara ute bland folk, träffa så många människor, eller vara rädd för att bli drabbad osv.

Allt känns lite som ett stort vakuum på något sätt. Men det är bara att hänga med och göra det bästa av situationen. Allt blir som det blir.

Veckans positiva. Det som varit positivt under veckan som varit var i lördags när vi hade lite påskmiddag ihop. Vi hade det här på gården. Det var inte som ett "vanligt" påskfirande som vi brukar ha haft med släkten. Men det var jag, familjen och farmor o farfar som åt tillsammans. Anna var också med, eftersom vi hade gjort i ordning ute i uterummet på innergården. Det var roligt, för annars minns jag knappt sist vi åt tillsammans. Det eftersom Anna helst inte vill träffas fysiskt förutom ute, pga att hon jobbar och är på sjukhuset varje dag där viruset rör sig som mest. Men det var i alla fall förra veckans höjdpunkt.

Veckans negativa. Det som varit negativt under veckan som varit är att det har varit jobbigt efter kortisonsprutorna. Just kring värken, att inte kunna röra sig riktigt som jag brukar ha kunnat och ha mer ont osv. Det var förra veckans mest negativa. Lika att jag har haft väldigt ont i foten. Mer ont i foten fast jag inte riktigt vet varför. Men det har verkligen tärt på en energimässigt, att hela tiden ha mer ont. Det blir som att det går över den här gränsen som man har lärt sig hantera, men så fort den går över den där bristningsgränsen av vad man orkar under en längre tid, så blir det fort betydligt jobbigare.

Sammanfattningsvis var det en väldigt blandad v.15 på många sätt för att nämna några saker. Både bra och dålig.

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Härligt att du kunde fira påsk med några familje medlemma 😊 Hoppas att värken kan bli bätttre för dig, skickar Styrke kramar ❤️
nouw.com/evaeliasson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja de var det! 😊 Tack snälla! Det hoppas jag med. Det känns i alla fall lite bättre efter sprutorna. Kramar till dig med Eva! ❤️
nouw.com/elinnhellgren