Veckan hittills

Hej på er!

Då har redan måndag och tisdag varit med endast en vecka kvar till julafton. Helt sjukt vad fort den här månaden har gått. Dock tycker jag inte man har så mycket julkänsla, men jag hoppas den kommer med dunderfart nu dem sista dagarna. Helst vill jag ha lite snö, för de tror jag hade gjort att man fått lite mer julkänsla. Men det visar sig.

Både i måndags och tisdags har jag inte alls känt mig på topp. Jag har varit väldigt seg, haft ont i kroppen och mått extremt illa. Idag (tisdag) kändes det precis som att jag knappt visste om jag skulle orka ta mig till sjukhuset på besöket jag hade inbokat. Just pga illamåendet och pga någon konstig yrsel jag har haft idag. Min energi har verkligen varit i botten. Sen vet jag inte riktigt vad den beror på. Illamåendet trodde jag faktiskt skulle bli bättre efter att jag har fått halvera min antibiotika sen jag var till min reumatolog i fredags. Men det har snarare blivit tvärt om och sämre, så jag vet inte vad det är. Däremot vet jag att det är jobbigt just nu. För idag har jag t.o.m. knappt kunnat laga mat pga att det bara triggade igång illamåendet så det blev värre, vilket gjorde att det blev ännu svårare att få i sig maten.

Jag hade en tid till min dietist på eftermiddagen idag, och på något vis tog jag mig dit. Det var nära att jag försökte ringa återbud där kring lunch, för då mådde jag inte bra. Men jag tror det var bra att jag ändå kom iväg på det, för han kom med en del bra tips och råd som jag i alla fall ska testa och se om det kan hjälpa. För nu är det som sagt inte lätt med aptiten. Sen får vi se om det funkar. Det visar sig, men jag känner ändå att det är väldigt lätt att fastna i ett och samma mönster, så det är bra med lite nya synsätt och förslag på hur jag kan göra och vad jag kan testa. För testa kan man ju alltid göra. Sen är det ju allt såklart individuellt för var och en vad som funkar och inte funkar.

Förutom att jag var till min dietist på eftermiddagen så var jag till apoteket precis innan. Det var dags igen att hämta ut lite mediciner. Annars har jag bara varit hemma och tagit det väldigt lugnt idag. Vi har städat och tvättat lite, samt lagat mat men inget annat. Jag bjöd Anna på middag och sen har jag läst lite och kikat på en serie. Försökt att bara vila och återhämtat mig, eftersom jag som sagt inte mått särskilt bra idag. Jag såg bl.a. klart en serie som heter Bonusfamiljen, den senaste säsong. Har ni sett den? Annars kan jag rekommendera er att se den. Jag tycker i alla fall den är riktigt bra. Jag tror verkligen den visar en stor sanning om hur det är i många bonusfamiljer med allt vad det innebär. Sen vet jag såklart inte säkert eftersom jag själv aldrig har levt i en bonusfamilj, men jag kan tänka mig det.

Hoppas i alla fall ni har haft en bra start på den här veckan. Förresten var jag med pappa hela dagen igår samt att jag sov där igår till idag (tisdag). Min assistent som skulle ha jobbat blev sjuk också kunde ingen annan hoppa in, så då hade jag turen att pappa kunde hoppa in och vara med mig. Så det var bra. Det blev en mysig dag måste jag ändå säga. Vi fixade till en del i min hall och möblerade om, var och fikade hos farmor och farfar, tittade på serie/vilade och sen var vi inne hos mina föräldrar hela kvällen och middag ihop hela familjen. Bara umgicks helt enkelt. Är så tacksam för att jag har dom! Både mina räddare i nöden och de finaste, bästa personerna jag aldrig hade klarat mig utan. Mina fina familj! <3 Jag hade önskat att alla fick ha en lika fin familj som min.

Nej nu måste jag försöka göra ytterligare ett försök till att somna. Godnatt så hörs vi mer imorgon, KRAM!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229