Veckan som varit - V.12

Under veckan som varit har det känts lite som att jag har haft en familjevecka. Det pga att jag har varit en hel del med pappa under både veckan en dag och sen under hela helgen med familjen. Det är mycket sjukdomar just nu bland assistenterna och andra orsaker som gjort att de inte kunnat jobba, så då har pappa som tur är kunnat rycka in. Det är något jag är väldigt tacksam över att han har kunnat, så jag inte har behövt tagit in någon jag inte alls känner. Speciellt eftersom läget är som det är just nu då jag behöver mer hjälp och verkligen inte mår särskilt bra.

Sen har allt känts lite som en bergochdalbana. Upp och ner ena dagen och ner och upp andra. Jag vet inte hur jag ska förklara riktigt. Det är nog bara mycket frustration pga av situationen, samtidigt som tålamodet tryter lite. För just nu känns det som att jag har haft tålamod i en evighet, och vissa dagar börjar det tryta mer och mer. Men så är det väl för oss alla, att vi har vissa dagar som är bättre och sämre tänker jag.

Sen allt det här kring Corona viruset. Jag har egentligen inte varit särskilt rädd för allt det här kring Corona. Speciellt inte då när allting började. Men ärligt, ju mer tiden har gått och det verkligen gick upp för mig att jag faktiskt själv är i riskgruppen så måste jag nog erkänna att jag blev lite skraj. Eller det kändes mer verkligt samtidigt som det fortfarande är svårt att förstå och ta in allting, eftersom det har hänt så mycket på så kort tid. Det är läskigt, men jag försöker lugna mig med att man bara kan göra sitt bästa och försöka följa de direktiv och rekommendationer som finns och kommer. Mer kan vi inte göra.

Nu blir det väl kanske inte så stor förändring ändå för mig med tanke på att jag fortfarande är väldigt sängliggandes. Men om jag hade mått bättre och allt det här med foten inte hade hänt så skulle nog läget vara lite annorlunda och förändringarna lite mer påtaglig. Men fortsättning följer.

Veckans positiva. Veckans positiva tycker jag var nu i helgen då jag och pappa åkte lite bil så jag fick komma ut och se någonting annat en stund. Sen att vi också stannade och köpte en varsin glass på vägen, det var trevligt.

Sen har det varit väldigt trevligt att ha varit lite extra med familjen själv. Så det kan man väl ändå säga är någonting positivt i det tråkiga.

Veckans negativa. Veckans negativa tycker jag har varit värken och att det inte verkar hända någonting. Det känns som att allt har stannat av. Det är ingen jätteskillnad i alla fall.

Så har min senaste vecka varit lite kort. Hoppas ni har haft en bra v.12, och får en bra v.13, KRAM!

Gillar

Kommentarer