Veckan som varit - V.14

Den här veckan som varit har varit väldigt blandad. Hela min sjukdomssituation har bara känts jobbig och varit påfrestande. Inte bara fysiskt i och med värken utan även påfrestande psykiskt. Däremot tyckte jag det blev lite bättre efter att jag fick träffa ortopeden på torsdagen. Jag fick lite nytt hopp tror jag om att jag kan bli bättre. Men att det är grymt mycket jobb som krävs och TID(!!) framförallt. Det kommer ta grymt mycket tid, men jag fick lite guidning på vad jag kan testa göra. Så det har väl sammanfattningsvis varit lite upp och ner.

Veckans positiva. Det som varit positivt under den här veckan var när jag var över till mamma o pappa och åt middag där tillsammans med dem. Det var första gången jag var över dit sen innan jag blev inlagd på sjukhuset. Vilket var sista januari, och det var ju bra längesen. Så det var trevligt och skönt att få lite miljöombyte.

Sen känns det väldigt skönt att ha kommit igång riktigt med min träning och hur jag ska göra. Det känns som att jag har kommit in i en rutin som fungerar bra.

Veckans negativa. Det som varit negativt under den här veckan var när min högerhand började bråka mer och mer. Det känns som att det är någon inflammation på gång, eftersom det bara kommer oftare och oftare. Nästan så det inte vill gå bort.


Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Glad påsk och styrkekramar till dig 🌼🐣🐣🌷
nouw.com/evaeliasson