Veckans planer - V.10

Kort om förra veckan:

Den här veckan har varit både bra och jobbig. Jag har känt mig lite allmänt bättre, och med bättre menar jag att jag har känt mig lite piggare. Jag har inte varit exakt lika trött som jag annars har varit dem senaste veckorna och behövt sova middag varje eftermiddag. Så det har varit skönt. Jag hoppas bara det fortsätter och håller i sig bara!
Annars har det varit rätt fullt upp med sjukhusbesök nästan varje dag. Allt ifrån provtagningar, intro av en till assistent till träning hos fysioterapeuten och akupunktur. En blandad kompott helt enkelt.

Sen så kom Andreas i fredags och har varit här tills idag (söndag). Så det har varit trevligt och mysigt att ha haft honom här. Vi har inte gjort något speciellt, utan mest umgåtts med mina föräldrar och Anna o Victor, och ätit med dem. Så det har varit trevligt. Sen har vi tittat på en del skidor, någon film och varit ute. Men förutom det har vi inte gjort något speciellt.

Den kommande veckan:

Den kommande veckan tror jag kommer bli snäppet intensivare än den som var. Jag har någonting planerat varje dag förutom imorgon. Sen har jag lite fler saker inplanerat också som jag eventuellt ska göra, men det är inte inbokat på en tid. Så det visar sig.

Jag hoppas det blir en bra vecka i alla fall! Hoppas ni med får det! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer