Veckans planer - V.12

Hej kära ni!

Nu är det redan tisdag och det var tänkt att det här inlägget skulle komma redan i söndags. Men bättre lite sent än aldrig tänker jag.

Förra veckan blev det inte heller något sånt här inlägg om hur min kommande vecka ser ut, vad jag bl.a. har inplanerat för den kommande veckan. Det brukar i alla fall stå som en veckokalender-bild (som på bilden nedanför) vad jag har för planer inför veckan. Men som ni säkert också vet vid det här laget så har ju mitt schema en tendens att förändras ganska fort. Men det är som det är, såhär som på bilden nedanför ser i alla fall den här veckan ut att bli. Sen har jag några fler saker som jag skulle behöva fixa därimellan, men det är dem tiderna jag har att "passa" i alla fall.

Kort om förra veckan:

Min förra vecka, eller vecka som varit har verkligen inte varit särskilt rolig. Den började riktigt dåligt i alla fall med oplanerat besök på kirurgakuten i måndags förra veckan. Det var min reumatolog som skickade dit mig efter lite konsultation med en urolog. De misstänkte att min urinvägsinfektion hade börjat gått upp i njurarna, eller det var de dem var rädd för eftersom min första antibiotikakur inte verkade hjälpa. Jag var då i måndags inne på dag 5 på den kuren och var snarare sämre än bättre, därav att de misstänkte att det kunde ha gått upp i njurarna och att antibiotikan jag hade inte hjälpte. Men jag har skrivit mer om det i ett eget inlägg för er som vill läsa mer. Ni kan läsa det inlägget här.

Helgen var också bra! Jag hade Andreas här från i fredags till i söndags förmiddag. Så det var väldigt trevligt och mysigt. Alltid lika roligt att träffa och spendera tid med honom. Så jag har haft en bra helg. Sen började jag även känna i lördags att mina symtom från urinvägsinfektionen sakta men säkert börjar avta vilket känns helt UNDERBART! Så jag hoppas det fortsätter så.

Den kommande veckan:

Min kommande vecka ser just nu ut att i alla fall bli lite lugnare än den som varit. Det är måndag, tisdag och onsdag som jag har lite saker inplanerat, annars tror jag den kommer bli rätt lugn och okej. Blir säkert lite spontansakar som planeras in istället i och med att jag inte har så jättemycket annat inplanerat. Samtidigt som det känns lite behövligt med extra vila och lugnt tempo just nu i och med att jag inte känner mig helt 100 än pga infektionen, även om den är påväg bort.

Men oavsett tror jag veckan kommer bli lite lättare, för förra var ärligt inte rolig. Då fick jag faktiskt boka av allting eftersom orken var som bortblåst och jag mådde inte alls bra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229