Veckans planer - V.13

Kort om förra veckan:

Förra veckan tycker jag var bra. Jag hade lagomt mycket saker inplanerat. Sen har jag dock inte känt mig på topp, varit väldigt trött och haft som små ångeststunder som gått lite upp och ner. Jag tror inte jag har återhämtat mig helt efter antibiotikakuren heller, så det tar nog lite tid. Men jag får nog bara ge det lite tid.

Sen i helgen har gjort en del i helgen som varit roligt, men det tänkte jag skriva om i ett eget inlägg. Hoppas eran förra vecka och helg också har varig bra!

Den kommande veckan:

Den här veckan ser ut att bli väldigt lugn, i alla fall om man kollar på min planering över vad jag har inbokat. Det är bara imorgon jag har saker inbokat. Det var längesen det var såhär tomt, men sen kan det säkert komma saker (som det nästan alltid gör) spontant. Frågan är bara vad det kan vara.

Jag hoppas i alla fall att jag kommer kunna vara ute en del, att det kommer vara skönt väder. För nu dem senaste dagarna har jag försökt varit ut på en promenad nästan varje dag och det har varit väldigt skönt. Så det hoppas jag på! Sen får vi se vad veckan har att erbjuda. Jag hoppas den blir bra i alla fall, och det hoppas jag den blir för er med! Kram Elin

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229