Veckans planer - V.14

Kort om förra veckan:

Förra veckan eller den här veckan som varit har inte varit en särskilt bra vecka för mig. Jag har ärligt talat mått riktigt dåligt. Jag har fått avbokat de jag haft inplanerat för jag har i princip inte kunnat göra någonting annat än att vara liggandes i soffan. Jag har mått så illa, haft en hel del huvudvärk och nackvärk som inte har velat gett med sig.

Igår kändes det som att det äntligen började vända litegrann, så jag hoppas det är ett tecken på att det är påväg åt rätt håll. Men jag kan inte heller säga att det är bra än.

Den kommande veckan:

Den kommande veckan har jag lite mer inplanerat än vad det har varit den här veckan som var. Jag hoppas bara jag kommer klara av att åka på allt. Sen ser jag verkligen fram emot nästa helg då jag ska till Andreas, så det ska bli roligt och mysigt att äntligen få träffa honom igen, för nu har vi inte setts på två helger i rad.

Sen ska det också bli riktigt roligt att träffa en vän till mig på torsdag som det var ett bra tag sedan jag träffade. Så det ser jag också fram emot. Annars är det en del sjukhusbesök som står på schemat den här veckan.

Hoppas ni har en bra vecka framför er, och har haft en bra helg! Kram och godnatt, Elin ♡

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229