Veckans planer - V.17

Hej på er!

Jag tänkte bara säga att nu blev det inget sånt här inlägg förra veckan, men tyvärr var det så himla mycket för mig då. Så ärligt talat både glömde jag bort att skriva det och sen hade jag haft svårt att hinna med. Sen kommer just det här inlägget också lite sent, med tanke på att jag annars brukar lägga ut dem på söndagar. Men så blev det den här gången. Bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Kort om förra veckan:

Veckan som har varit har verkligen varit fullt upp. Ni kan läsa lite mer om hur mina dagar från torsdag till måndag har varit i mitt tidigare inlägg "Påskhelgen 2019".
Annars i början av förra veckan så hade vi överraskningsfrukost för Agnes på måndagen, eftersom hon sedan i torsdags skulle ha sin sista "jobbdag" innan mammaledigheten. Det var verkligen jättemysigt och roligt att det blev så lyckat som det blev! Sen hade jag även första gången med två nya tjejer som har börjat som assistent hos mig i veckan. Så dem har jag också hunnit haft ett varsitt dygn, vilket har varit trevligt och roligt att lära känna dem mer. Sen har jag börjat planterat och sått lite för första gången, vilket också är lite spännande eftersom jag inte kan så mycket om det. Men det är roligt att lära sig. Men det var lite kort om förra veckan.

Den kommande veckan:

Min kommande vecka som även har börjat lite redan, eftersom det är tisdag idag har hittills varit bra. Min gårdag kan ni ju läsa om i mitt tidigare inlägg (som är länkat högre upp i inlägget), men dagen idag har i alla fall varit rätt lugn. Jag var hemma på förmiddagen och sen på eftermiddagen var jag till sjukhuset och fick akupunktur. Under förmiddagen efter frukosten så gjorde jag först lite olika övningar och stretchade benen/bålen. Sen ”drog vi på fötterna” som jag kallar det. De är när en person sitter och drar med händerna/fingrarna över mina fötter för att försöka få min allydoni att gå tillbaka. För det har blivit sämre sen jag började trappa ner mer på min medicin, även om det är hanterbart fortfarande. Men då brukar det i alla fall bli lite bättre av att vi gör det, så de gjorde vi efter träningen.

Annars har jag i princip passat telefonen hela dagen för att jag skulle haft en telefontid med min Endokrinläkare på förmiddagen, så jag tänkte att jag skulle vänta in det och sen ringa en massa samtal som behövs ringas. Men tyvärr blev det inget av med det pga att han aldrig ringde. Så imorgon får jag ringa och prata med sköterskorna där och höra om han kan ringa upp mig imorgon istället. Jag hoppas det, eftersom jag har väntat tre veckor på att få prata med honom angående framförallt belastningsteatet av tillväxthormonet. Så det ska bli spännande att se vad han kommer säga.

Men sen bortsett från det så har jag inte gjort så mycket annat än att jag och Elin åkte på bio efter middagen. Det var roligt. Vi har gått och väntat på att en film som heter After skulle släppas, för den skulle vara baseras på en bokserie vi har läst båda två. Så då sa vi det att vi skulle gå och se den när den kom ut på bio. Filmen var bra, men jag tycker inte dem kan kalla att den ska höra ihop med böckerna, för det var väldigt mycket som var ändrat och annorlunda. Så på det sättet var den dålig, men om jag bara hade gått på den för att se en film så tycker jag den var bra. Så har min tisdag sett ut i korta drag.

Resten av veckan blir nog både lugn och full rulle skulle jag gissa på. Lite blandat. Allt från lite sjukhusbesök, jag ska till veterinären med Harry, och sen vill jag försöka vara ute och greja så mycket som möjligt så länge det är såhär skönt väder ute. Sen till helgen kommer jag eventuellt få besök hit. Det är inte helt spikat än, men förhoppningsvis blir det så. Så det blir roligt om det blir så! Det var väl lite kort om min kommande vecka. Sen vet man ju som sagt inte till 100%, det kan ju ändras saker på vägen som ni också vet att det brukar kunna göra.

Hoppas ni också har en bra vecka framför er! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229