Veckans planer - V.18

Kort om förra veckan:

Veckan som har varit har varit bra. Framförallt helgen, men det har varit en del fix inför den. Jag tänkte skriva mer om hur helgen min har varit i ett eget inlägg. Sen har det blivit en del sjukhusbesök både för mig och Harry. Men överlag tycker jag det har varit en bra vecka jag har haft bakom mig. Framförallt träningen hos fysioterapeuten i torsdags. Då när jag fick testa träna på en träningsboll för första gången på många år och det gick över förvänta. Så det var väldigt roligt.

Sen har det hänt en hel del med fröna som jag sådde för ca 2 veckor sedan. Några av dem har verkligen växt så jag har fått skolat om dem i lite större krukor. Så det är också rätt roligt, eftersom jag aldrig har hållit på med plantering förut.

Den kommande veckan:

Min kommande vecka har också börjat bra. Jag har varit lite trött idag bara, men det tror jag beror på att helgen har varit rätt fullspäckad. Annars tror jag den här veckan kommer bli rätt lugn, i alla fall lite lugnare än förra veckan. Det ända jag har inplanerat är att jag ska till sjukhuset några gånger på bl.a. akupunktur, träning och till kuratorn. Sen får jag se vad jag kan tänkas hitta på dem andra dagarna. Men det bli nog inga problem, det känns som att det alltid finns någonting att göra.

Hoppas ni med har haft en bra start på veckan och har en bra vecka framför er! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229