Veckans planer - V.23

Kort om förra veckan:

Den här veckan som var har både varit bra och jobbig. Det har tagit tid för mig att återhämta mig ifrån förkylningen. Så flera av min besök som jag hade inplanerade blev avbokade. Så jag har inte varit pigg om jag säger så. Satt det är väldigt skönt nu när man börjar känna sig bättre igen.

Sen har det varit en rätt rolig vecka på ett annat sätt, eftersom Anna och pappa har hållit på väldigt mycket med växthuset/uterummet. Nu är det ju ihopmonterat och i princip klart, i alla fall själva växthuset/uterummet. Sen är det ju mycket runtomkring som ska fixas till och så, och en del småfix. Men det är ändå FÄRDIGT! Och det blev så bra. Jag är verkligen jättenöjd. Men det kommer komma fler inlägg där jag skriver mer om det.

Den kommande veckan:

Veckan som vi nu har framför oss har jag verkligen sätt fram emot. På onsdag eftermiddag åker vi nämligen iväg med husbilen. Det är jag, Andreas, mamma och pappa.
Det ska bli väldigt roligt, så det längtar jag tills nu. Det var även ett bra tag sedan jag träffade Andreas så det ska också bli riktigt roligt, att få träffa han igen och umgås lite. Sen blir det ju ändå några dagar på rad och det känns riktigt roligt och bra, för då blir det lite längre än bara någon dag. Eftersom vi kommer hem på söndag, vilket gör att det ändå blir typ 4-5 dagar. Så det ska bli riktigt mysigt.

Gillar

Kommentarer

Anita Swensson,
Önskar Er en trevlig resa med roliga uppplevelser och fint väder. Kram, kram.
elinhellgren.se
Elin Hellgren
,
Tack så mycket! Det hoppas jag med på. Hoppas ni också får fint väder! Kram, kram