Veckans planer - v.3

Kort om förra veckan:

Då var det dags för en ny vecka som inkluderar nya saker inplanerade. Förra veckan blev ju inte helt som jag hade tänkt mig. Det blev en hel del ändringar, men mycket av det berodde på att jag fick kortisonsprutorna i axlarna i onsdags.
Jag trodde definitivt inte att jag skulle ha sådan "tur" att jag kunde få dem samma dag som jag var förbi dem på reuma och pratade med dem om det. Men det hade jag. Därav att andra saker fick ändras och bokas om till en annan dag.

Annars tycker jag veckan har gått rätt fort. Framförallt vardagarna, kanske inte helgen så mycket. Den har gått lite segare, framförallt idag (söndag).

Den kommande veckan:

Den här veckan har jag också en del saker inplanerade. Det är främst sjukhusbesök och träning, men sen hade jag även tänkt försökt få lite ärenden gjorda. Jag skulle även vilja få in att färga håret någonting någon dag här framöver, men det får bli när ork och tid finns.

Sen ska jag träffa Andreas i helgen, så det ser jag fram emot. Speciellt eftersom vi inte sågs den här helgen. Men vi får se om det blir att jag som åker till honom eller om han kommer hit, det visar sig. Huvudsaken vi träffas känner jag.

Vi får också se om den här veckan kommer följa det jag har inplanerat eller om det kommer bli några ändringar som den tidigare veckan (vecka 2). Troligtvis går det enligt planerna, men det kan säkert tillkomma eller ändras saker, det skulle inte förvåna mig.

Men jag hoppas i alla fall på en bra kommande vecka! Hoppas ni med har det framför Er! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer