Veckans planer - V.4

Kort om förra veckan:

Då var det slut även på den här veckan. Väldigt snart i alla fall. Min vecka har varit bra, ganska lång bara under själva veckan (innan helgen). Jag vet inte varför men på något sätt har den känts extra lång, och har gått väldigt sakta.
Sen blev den ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Den har verkligen gått i ett, och det har knappt funnits någon lucka alls för en riktig "återhämtningsdag". Men det har varit en lugn helg även om jag inte har varit hemma, så det har ändå varit skönt. Hoppas er vecka samt helg också har varit bra!

Den kommande veckan:

Den kommande veckan tror jag kommer bli lite lugnare. Rätt intensiv till en början, men sen borde det vara lite lugnare. Om det inte blir några ändringar i schemat vill säga, som det nästan har blivit varje vecka. Men det visar sig. Det känns inte som att det kan bli några större förändringar i alla fall.

Här nedanför kan ni se lite stora drag om vad jag har inplanerat. Jag har lite fler saker som jag också ska fixa, men det är dem saker jag har en tid att passa till (som det ser ut just nu). Men vi hoppas i alla fall på en bra vecka för båda er och mig. Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229