Veckans planer - V.4

De senaste dagarna har det varit lite struligt här på bloggen. Ni har säkert märkt det, men nu hoppas jag den ska vara fixat och fungera som den ska igen.

Jag har funderat på om jag ska börja göra en liten "Veckans planer" igen. Jag gjorde det varje vecka förut, men kom av mig tillslut. Varför vet jag inte, men nu tänkte jag börja igen. Så här kommer första för år 2020.

Idag, måndag. Idag hade jag först planer på att jag skulle ha en introduktion av en blivande ny assistent/vikarie. Dock ändrades det, för hon dök aldrig upp. Sen hade jag ett sjukhusbesök kl.13:00 som jag var på.

Tisdag. Sara kommer på frukostbesök. Det ska bli mysigt och så roligt att få träffa henne igen. Sist vi skulle träffas så fick vi ställa in pga att barnen blev sjuk. Men imorgon får jag träffa henne! Sen på eftermiddagen är det bassängträning som står på schemat. Första på evigheters evigheter.

Efter det ska jag hämta upp mat på Willy´s till mig och Anna som vi beställde via nätet ikväll. Det är första gången vi gör det därifrån. Men grymt skönt när man känner att tiden och orken inte riktigt räcker till. För jag misstänker att jag kommer vara extremt trött efter bassängträningen imorgon och jag behöver handla.

Onsdag. Lämna in bilen på service, samt hämta den när den är klar.

Torsdag. Då är det sjukhusbesök igen på förmiddagen. Efter det får jag se vad jag hittar på.

Fredag. Inget planerat.

Lördag. Inget planerat.

Söndag. Inget planerat.

I slutet av veckan är det rätt tomt som ni ser med saker inplanerade. Fast det känns ändå rätt skönt, att jag inte har några exakta saker att passa. Men jag har ändå en hel del saker som jag skulle behöva fixa med. Så jag misstänker att det blir rätt fullt upp ändå. Sen brukar det alltid tillkomma någonting innan veckan är slut. Det kommer ni säkert ihåg sen tidigare.

Hoppas ni också har en bra vecka framför er, KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229