Veckans planer - V.5

Den här veckan ser ut att bli rätt intensiv den med. Jag har flera saker inplanerade, framförallt måndag-torsdag. Sen i slutet mot veckan ser det ut att bli lite lugnare bortsett mot slutet av helgen.

Idag, måndag. Idag har jag en hel del saker inplanerade. Först måste jag åka till provtagningen. Jag har en himla massa prover som måste tas inför mina läkares besök nästa vecka. Jag tror det skulle vara mellan 10-15 rör med blod som dem ville ha, så jag hoppas det går bra. För ibland burkar det kunna vara lite svårt. Men det tar vi då och hoppas på det bästa. Det ska bli spännande att höra sen också vad allt är som dem har kollat, och vad det såklart visar. Om det är något avvikande eller inte.

Sen efter det har jag en tid till min fysioterapeut på eftermiddagen, och därefter det ska jag hämta upp farmor och farfar på vägen hem för de skulle lämna in bilen på service så precis. Så då åker dem med mig hem, vilket passade perfekt.

Efter det blir det till att åka hem, och sen ska jag ha en introduktion med en blivande ny assistent/vikare från kl.17. Det är mellan kl.17-22 så det blir också lite spännande. Men det kommer nog gå bra. Det brukar inte vara några problem, men jag tror det annars överlag att det kommer bli en rätt tuff måndag. Eftersom det är en hel del saker jag ska på och göra idag.

Tisdag. Bassängträning.

Onsdag. Sjukhusbesök på eftermiddagen. Både ett läkarbesök och ett besök till fysioterapeuten.

Torsdag. Bassängträning. Introduktion mellan kl.08-13, samt röntgen av knäna på eftermiddagen.

Fredag. Inget planerat.

Lördag. Inget planerat.

Söndag. Inget planerat.

Sen är det lika som annars, att det säkert kommer tillkomma någonting under veckans gång. För det är lika som med den här veckan som precis har varit, då är det flera saker som jag har behövt fixa och dona med men som man inte har en viss tid inbokad för. Så nog känns det som att det kommer bli en rätt intensiv vecka. Jag hoppas bara den kommer flyta på rätt smidigt och utan problem.

Har ni något roligt som kommer hända i veckan? Hoppas den blir bra i alla fall. KRAM!

Gillar

Kommentarer