Veckans planer - V.6

Den här veckan vet jag inte vad jag har att förvänta mig av riktigt. Förhoppningsvis ska jag få bli utskriven någon av den närmsta dagarna härifrån sjukhuset så jag får komma hem. Annars vet jag inte. Det kommer nog bli en vecka där jag får ta dag för dag. Däremot om jag inte hade hamnat på sjukhuset så hade den nog sett annorlunda ut.

I vanliga fall skulle jag ha en vecka framför mig med besök till både fysioterapeuten, bassängträning, lite småfix efter ork och mån med Gavle Design, och sen är tanken att vi ska åka på semester till fjällen från torsdag till söndag. Något jag har sett fram emot väldigt länge. Faktiskt ända sedan i höstas då vi bokade resan. Däremot får vi se nu hur det kommer bli med allt. Om jag kommer bli tvungen att ställa in och stanna hemma, eller om jag kommer hinna bli så pass bra att jag orkar, kan och klarar av en bilresa och kan åka dit.

Jag försöker att inte tänka så mycket på det just nu, utan bara försöka fokusera här och nu på att bli bättre. Men det är klart att det känns extremt tråkigt om det här skulle påverka så jag inte kan åka. Det gör mig ledsen. Men än kan det vända, och jag tänker inte måla f*n på väggen än. Utan det visar sig. En dag i taget till att börja med.

Idag, måndag. Jag är fortfarande inlagd på sjukhuset. Förhoppningsvis kanske jag kan få lite ordning på hur planen ska ligga här framöver på hur vi ska få hem mig härifrån.

Tisdag. Inställd bassängträning.

Onsdag. Alla mina läkare kommer ha ett stort möte tillsammans angående mig och min sjukdomssituation. Det känns spännande.

Torsdag. Förhoppningsvis resa mot fjällen.

Fredag. Fjällen.

Lördag. Fjällen.

Söndag. Hemfärd ifrån fjällen.

Jag får helt enkelt ta den här veckan lite som den kommer. Det mesta känns ganska luddigt och svårt just nu kring vad som kommer hända, och jag kan nog inte göra mer än att försöka ta dag för dag. Något jag inte riktigt gillar. Jag vill gärna ha kontroll på saker och veta i tid om jag får bestämma, även om jag kan va spontan med. Det är inte de, men ni förstår nog vad jag menar.

Hoppas ni har en bra vecka framför er att se fram emot! KRAM!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229