Veckans planer - V.9

Kort om förra veckan:

Förra veckan tycker jag gick överlag rätt sakta. Den var rätt fullspäckad och gick i full fart i början, men sen vet jag inte vad det blev för snigelfart över veckan. Den gick helt plötsligt väldigt sakta och blev seg.
Annars tycker jag det har varit en rätt händelserik vecka. Framförallt dem tre första dagarna. Sen har helgen också varit rätt full med saker även om det inte varit stressigt, men det har ändå varit någonting nästan hela tiden. Det är vad det har känts som i alla fall.

I början av veckan var vi mest bara till sjukhuset. Tre dagar på rad. Då var jag på allt ifrån ultraljud till att få akupunktur. Men det gick bra. Och under helgen har jag umgåtts en hel del med mina föräldrar, varit ute och ätit i fredags på restaurange, fixat och gjort rent bilen, varit ute och hunnit med en sväng till köpis igår för lite ärenden. Men det har ändå allt som allt varit en bra vecka tycker jag, även om det har varit någonting nästan varje dag.

Den kommande veckan:

Veckan jag har framför mig ser ut att bli rätt lugn ändå, men det är en del till saker som jag också ska göra men som jag inte har någon specifik tid för. Så det kommer nog bli en rätt fullspäckad vecka ändå. Speciellt om jag känner mina veckor rätt, för då brukar det nästan alltid tillkomma någonting. Men det visar sig.

Sen ska jag förhoppningsvis träffa Andreas i helgen. Jag hoppas det, men han är sjuk för tillfället så det hänger lite på det. Om han hinner bli frisk tills dess eller inte. Men jag hoppas på det!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229