Veckans träningspass på sjukhuset

Både i måndags och idag var jag till sjukhuset för att träna hos min fysioterapeut. I måndags var jag även på akupunktur. Det har gått bra med träningen, men det gick lite lättare idag än i måndags. I måndags var jag riktigt tung och seg i kroppen. Det var inte roligt. Men det gick i alla fall lite lättare idag.

Men det gick i alla fall lite lättare idag, bl.a. vid uppresnings/ståträningen med gåbordet. Jag fick testa en gördel/korsett för att se om det kunde hjälpa mig att bli rakare i kroppen vid den träningen. Det gick bra. Jag tyckte jag kände mig lite stadigare, så det var skönt. Även fast det inte var en jätteförändring, men ändå en sån förändring så det kan vara värt att skaffa en egen. Jag fick tips om en affär på stan som kanske kunde ha till ett bra pris, så jag ska gå dit o kolla/prova tänkte jag. Annars får vi leta vidare. Men det är ändå roligt att hon engagerar sig för att komma på nya saker som kan underlätta träningen för att jag ska bli bättre. Det känns roligt och motiverande.

Sen ska hon även göra i ordning träningsprogram till mig nästa vecka på lite övningar jag kan göra vid några dagar i veckan, förutom dem två dagar då jag har varit hos henne. Det känns skönt, så jag vet på ett ungefär vad jag ska göra. För annars tycker jag det är svårt att komma på själv så det inte blir för mycket eller för lite träning. Så det blir nog bra.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229