Veckor som varit - V.7 + V.8

Vad dagvild man blir av att ligga på sjukhus. Alla dagar kändes och blev i stort sett likadana så man varken visste ut eller in vad det är för dag.

Varken vecka 7 eller 8 var bra veckor. Jag har varit med om bättre om man säger så. Det har hänt mycket saker hela tiden. Det har varit olika undersökning, varit och är extremt mycket smärta, kanyler/infarter som har krånglat, och sen känslan av att allt bara står still. Att det inte vill bli bättre i den högra foten, och att den varken vill svälla av eller bli mindre blå. Inte alls som vänsterfoten i alla fall, för den har ändå sakta blivit lite bättre.

Det har ärligt talat varit väldigt tuff och påfrestande både psykiskt och fysiskt allt det här. Framförallt efter att både behöva åka tillbaka till röntgen igen där allting hände, samt att jag fick ett riktigt tråkigt besked i fredags som har varit väldigt tungt och jobbigt att bearbeta sen dess.

Vecka 7 och 8:as positiva. Det var besöken jag fick av alla fina vänner och familj jag har. Det var flera som kom och besöket mig som jag är extremt tacksam över. Att ni tog er tid och kikade förbi. På fredagen kom bl.a. mamma och pappa förbi vid middagstid och hade köpt med sig middag till oss alla fyra på Alla hjärtans dag så vi åt middag ihop. Det var jag, Anna, mamma och pappa. Det var himla mysigt.

Det är många som är så snälla och omtänksamma som har hört av sig. Ni anar inte vad det betyder mycket. ETT JÄTTESTORT TACK för det. Ord kan inte beskriva vad det betyder för mig. Ni anar inte!

Det har varit allt ifrån en kommentar, ett telefonsamtal, ett meddelande eller ett besök. Ja listan kan bli lång. Så ett STORT TACK för allt måste jag bara säga!

Vecka 7 och 8:as negativa. Det mest negativa med den här veckan bortsett från att ligga inlagd på sjukhuset såklart och allt vad det innebär var ett rejält smärtgenombrott som jag hade på helgen vecka 7. Det började under lördagen kring middagstid/kväll och höll på ända tills dagen därpå tidigt på morgonen. Det höll på i ca 12 timmar innan vi fick ordning på det. Det var extremt påfrestande så söndagen vilket innebar i stort sett bara att försöka återhämta sig så gott det gick. För jag var verkligen helt slut.

Sammanfattningsvis kan man alltså säga att det har varit väldigt jobbigt den senaste tiden.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229