Vet inte hur det blir

Just nu har jag precis ätit frukost, tränat lite och gjort mig i ordning. Nu är det bara lite väntan kvar innan vi ska bege oss till sjukhuset. Jag ska träffa min reumatolog idag. Det blev ett litet hastigt besök inbokat igår.
Jag ringde till reuma och pratade med sköterskan igår på morgonen, och då hade jag sådan tur att min läkare hade möjlighet att trycka in mig så jag får träffa honom redan idag.

Han ska få kika på min vänstra fot och ett finger. Jag fick en del kortisonsprutor i bl.a. framfoten/tårna för ca 3 veckor sedan (i onsdags), och där har det blivit bra. Men så under helgen efter sprutorna så var det något som högg till i foten, utan att jag egentligen gjorde något vid en förflyttning och sen dess har jag haft jätteont. Sen fick jag även ett jättekraftigt blåmärke där på foten ca 5 dagar efter att jag hade fått kortisonsprutorna, vilket jag tycker är konstigt för nu vill inte blåmärket gå bort. De har bara bleknat lite också är det som en bula där under.
Så jag vet inte om det är inflammation i dem två lederna som kommer efter den jag leden jag sprutade i framfoten, för där är jag jätteöm. Min fysioterapeut misstänkte det, eller om jag kan ha fått en spricka. Så jag får väl se vad han säger och vad han tror.
Min fysioterapeut tyckte i alla fall att det var dags för en check nu hos läkaren eftersom det ändå gått 3 veckor, och det vill inte ge med sig. För som det är nu gör ju det att det hämmar vår träning så vi inte kan komma igång med t.ex. gåträningen. Så det ska som sagt bli lite spännande att höra vad han tror det är.

Sen ska han också få kolla på min långfingerknoge som svullnade upp här för några dagar sedan. Tror det var sista april. Ont gör den i alla fall och jag är ganska säker på att det är inflammation, så där blir det säkert en kortisonspruta. Det har jag ställt in mig på i alla fall.

Så är det. Så det håller jag som sagt på att ladda inför nu. Jag återkommer senare om hur det gick och vad det kan bli för åtgärd. Om det blir sprutor eller kanske röntgen.

Ha en fin dag allesammans, så hörs vi snart igen! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229