Veterinären igen + Umgås

Hejsan!

Nu börjar jag äntligen känna mig som jag brukar göra efter allt kring provtagningen, och de som var runtomkring det i början av veckan. För det var jobbigt. Det märktes så tydligt att det var någonting som saknades i kroppen.
Sen började jag även sänka en utav mina nervmediciner ytterligare i onsdags, men det har gått bra. Så det är skönt. Den här medicinen är inte alls lika jobbig som metadonet var. Lyrican som den jag håller på och trappar ner nu heter tycker jag går betydligt lättare, så det är jätteskönt! Jag hoppas det fortsätter så bara.

Annars har det varit en rätt intensiv vecka måste jag säga, även om jag trodde att den nog skulle bli lugnare. Men det har varit mycket andra saker än just sjukhuset den här veckan, plus att jag inte har mått så bra pga allt det där kring provtagningen och restriktionerna kring det. Så allt blir ju påverkat. Men det är skönt att det är klart och gjort nu i alla fall!

Igår var jag bl.a. till veterinären med Harry igen. Hans ögon har börjat vätska och vara sig igen, så då ringde jag redan igår så det inte skulle hinna bli alltför illa. För jag började se det redan på torsdag eftermiddag/kväll, men tänkte att om det är lika eller värre imorgon också (alltså som igår morse, fredag) så ringer jag veterinären. Det eftersom det var i lördags som jag slutade behandla han med den medicinen jag fick sist, också var han redan dålig igen på nytt.
Men då fick vi i alla fall komma dit igår strax före lunch så veterinären fick kolla på honom igen. Hon ville se så det inte var några sår i ögat som irritera, samt att de vägde honom.

Det såg bra ut, men han var svullen och röd i ögonen samt att det vätskar och geggar. Så nu har han fått både en tablett han ska få varje dag och ytterligare en ny sort ögondroppar som han ska ha morgon och kväll. Jag hoppas verkligen det här ska hjälpa nu så han blir frisk och får bort det. För det här är fjärde omgången/kuren han får under ganska kort tid. Men vi håller tummarna!

Så igår spenderades större delen av dagen hos veterinären, samt att försöka få tag på hans medicin som inte fanns på samma ställen. Så det blev en del att åka omkring igår, men idag kunde jag i alla fall starta igång med behandlingen på honom. Annars igår var vi också ute en sväng på en promenad, samt att vi städade lite. Det var typ det vi hann med.

Idag blir det rätt lugnt. Jag har gjort min träning, vattnat mina plantor så de inte dör (haha), gjort mig i ordning och nu har jag precis ätit lite lunch. Sen senare i eftermiddag ska jag till Agnes med Anna och Elin och hälsa på hemma hos henne. Det ska bli roligt. Jag ser fram emot att få träffa henne igen. Vi sågs i början av veckan, för hon var förbi och fikade här hos mig och gosade med Harry. Men Anna har aldrig varit hemma hos henne sen dem flyttade till huset, så det ska bli roligt. Sen ikväll ska vi göra lite middag ihop, jag, Anna och Elin, samt titta på Eurovision finalen tänkte vi som är ikväll. Heja Sverige! Så jag tror det kommer bli en rolig dag. Framförallt att få träffa Agnes igen.

Sen ska jag och Elin även försöka oss på att tvätta mina fönster. De behövs kan jag lova. Jag har fått låna en maskin/grej av farmor som ska vara bra när man tvättar fönstren och underlätta, så vi ska försöka oss på att prova den. Hoppas vi förstår hur man ska göra bara! Men de gör vi nog.

Har ni några planer för dagen eller helgen? Hoppas ni får det bra i alla fall och hittar på någonting roligt. Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229