Vilken måndag - Årets deppigaste dag

Ja det stämmer nog att det här är årets deppigaste dag som Aftonbladet skrev i en artikel. Jag har verkligen haft en riktigt dålig dag idag. Jag tror precis allt har gått emot mig idag, och det är inte bara för mig utan även några fler jag känner i min närhet som den här dagen inte har varit så bra för.

För sen har det inte bara varit gällande en grej utan det har snarare varit gällande närmare kanske fem grejer, och det har inte varit så små saker heller. Så jag har inte haft väldens bästa start på den här veckan om man säger så.
Därför känns det rätt skönt att den här dagen börjar lida mot sitt slut så det kan bli en ny dag som bara kan bli bättre.

Jag håller tummarna för det och för en bättre morgondag!

En av alla saker som hänt idag var att min externa hårddisk bl.a. har slutat fungera. Jag märkte det sent igår kväll och det går inte att komma åt någonting på den. Så då kände jag paniken sakta komma smygandes mer och mer, eftersom jag hade några väldigt viktiga saker på den som jag väldigt gärna vill ha kvar och komma åt.
Så det har jag roat mig lite med idag, med att ringa runt och åka och lämna in den på ett ställe som skulle titta på den och se om innehållet går att "räddas". Jag håller tummarna för det och för en bättre morgondag!

Gillar

Kommentarer