Vilken värme

Hejsan!
Jag måste bara säga, vilken värme det börjar bli. Helst otroligt att det varit såhär varmt jag vet inte hur länge utan att det kommit knappt nå regn. Det var igår som det mullra ytterst lite och kom några droppar, men inget mer. Det känns som att jag missar allt. Allt bara genom att må dåligt. Jag vill inte mer. Jag är trött på att vara hungrig utan att kunna äta tillräckligt så jag blir mätt. Trött på att må dåligt och inte orka göra någonting. Allt går bara som i en ond cirkel.
Imorse vaknade jag med en huvudvärk från jag vet inte vart, men efter jag fick i mig morgonmedicinen så har det lagt sig så det bara är lite kvar i alla fall.

Men den här värmen tar verkligen på krafterna. Jag brukar kunna ha rätt svalt inomhus, men nu är det precis som att värmen har trängt sig in här med. Det är sovrummet som jag fortfarande kan hålla skapligt kallt, så det är ändå skönt. Speciellt på natten, för annars hade jag blivit riktigt tokig. Känns som att det är bara jag som klagar över den här värmen.. Klart jag gillar sommaren, men när man mår dåligt så är den inte så roligt. Plus att man blir så frustrerad över att inte kunna göra allt roligt som alla andra kan och gör.

Vad ska ni hitta på idag? Själv är jag med Anna idag. En liten systerdag, så det är roligt. Vi ska nog försöka ta det rätt lugnt (som vanligt..). Vi kanske eventuellt ska försöka oss på och åka någonstans så jag får komma ut och se någonting annat än väggarna hemma. Men vi får se vad jag orkar.
Hoppas ni får en fin dag!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229