Vilodag - Dagen efter

Idag har det varit en väldigt lugn dag måste jag säga. Jag har bara varit hemma förutom att vi tog en promenad när det var fint väder upp till affären här i närheten och köpte en varsin glass. Jag har inte känt mig så pigg idag, med tanke på kortisonsprutorna jag fick igår. Jag har haft mer ont, och varit stelare och tröttare. Men det var ändå skönt att komma ut lite och få lite frisk luft. Sen fick pappa och hans kusin som också är elektriker fixa med elen så allt fungerar. Eftersom det var några småsaker kvar för tillfället som behövde göras. Så det var bra att det blev fixat också (vet inte exakt vad det var).

Annars idag har vi tittat på några avsnitt från Gossip girl. Jag börjar verkligen komma in i den serien nu, och den är faktiskt riktigt bra. Tidigare om jag bara har sett något avsnitt här eller där så har jag inte tyckt de varit så bra. Men mycket av de kan nog bero på att jag inte riktigt vet vad som har hänt och vilka alla karaktärer är och vad dem har gemensamt.

Sen har vi också städat lite efter pappa som har slipat en massa spackel och spacklar lite till runt fönstrena här i köket. Det blir verkligen grymt mycket damm av det, så jag får fortsätta lite mer med det imorgon.

Sen har även dem kommit och hämtat sjukhussängen idag. Det var skönt att bli av med den. För den har jag inte tyckt om, även fast den har varit väldigt bra periodvis. Nu bl.a. så behöver jag den inte på samma sätt som förut, och det enda som skiljer sjukhussängen (som man kan få låna) jämfört med min säng jag har nu (och hade innan) är att den här inte är höj och sänkbar. Annars har den här samma funktioner att man kan ändra höjden vid huvud- och fotändan. Så det är bra. För dem funktionerna använder jag.

Och man blir inte heller lika varm av den här madrassen än den man fick låna till sjukhussängen. Så det är också väldigt skönt. Sen tänkte jag berätta imorgon om mitt läkarbesök hos reumatologen igår. Men fingrarna har inte varit riktigt på topp idag med att skriva, så jag ska försöka göra det imorgon istället. För jag hoppas det känns ännu bättre då.

Sen ni ikväll så lagade vi tacos tillsammans och satt och umgås så vi nästan glömde bort att vi också skulle fika blåbärspaj med min pappa och farmor o farfar ute i deras uterum. Det var mysigt, för det var fint och skönt väder.

Gillar

Kommentarer