Vinter igen?

Hej fina ni denna lördag!

Hittills har jag haft en väldigt bra dag. Jag och Andreas var till Team Sportia en sväng efter frukost när de hade öppnat, sen lagade vi lite lunch när vi kom hem. Annars har vi bara umgåtts. Sen just nu ligger jag och lyssnar på en podd undertiden Andreas tränar lite. Jag håller även på och ritar lite samtidigt som jag ligger och lyssnar. Det är något jag ganska nyligen har börjat med, men det är väldigt skönt att bara ta det lite lugnt och lyssna samtidigt som jag gör det jag tycker är roligt.

Just nu ligger jag och lyssnar på Framgångspodden då de intervjuar och har Kjell Enhager som gäst. Väldigt intressant måste jag säga. Så den kan jag rekommendera.

Sen lite senare tänkte vi gå ut och ta en promenad. Det är väldigt skönt ute så det ska bli skönt att få lite frisk luft och bara umgås. Det har verkligen töat bort mycket av snön som kom igår, även om det är kramsnö. Men det såg verkligen ut som att vintern hade börjat på nytt när man tittade ut genom fönstret. Det var alldeles vitt och vintrigt. Men nu har det blivit plusgrader, vilket är väldigt skönt och gör att jag också kan gå ut på en promenad utan att bli iskall och stel som en pinne. Så det ska bli härligt!

Det är de bästa med helgerna, när jag får träffas Andreas och umgås med honom samtidigt som vi bara kan göra det vi känner för. Hoppas ni också har en bra lördag! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229