Nu byter jag bloggportal - nouw.com/elinnhellgren

2015-01-31 17:05:00

Efter mycket om och men så har jag nu bestämt mig för att byta bloggportal. Anledningen till det är helt enkelt att jag vill prova på något nytt, och jag hoppas ni gärna vill följa med dit.

Ni hittar min nya blogg HÄR.

Min nya adress är alltså: www.nouw.com/elinnhellgren

Allmänt

Gillar

Kommentarer

Besöket till reumatologen

2015-01-30 19:55:00

Idag på förmiddagen var jag till min reumatolog. Vi pratade en hel del och jag fick en kortisonspruta i höger tumled (mittenleden). Röntgenbilderna på händerna såg bra ut (skönt) men de hade sett att mina tillväxtzoner inte hade slutit sig. Det hade röntgenläkaren aldrig sett eller hört förut, att en person som är så "gammal" (20 år) som jag ändå är inte har växt ihop. Det betyder i princip att jag inte har växt klart. För i vanliga fall gör man det kring 17-18 års ålder.

Tårna ville han inte spruta med tanke på både infektionsrisken och pga läkningsprocessen i foten efter operationen. Varje stick är nämligen en infektionsrisk i sig. Det var som jag misstänkte, så för min del gäller det att ha mycket högläge för att minska svullnaden och värken i tårna.

Sen är det lite prover som inte hade återhämtat sig riktigt helt än efter alla infektioner jag haft. De har även sett vid några tidigare prover som jag tog i november att det är någonting med mitt tillväxthormon. De ska göra någon till undersökning och läkarna ska diskutera ihop sig mer om vad de ska göra. Förhoppningsvis får jag veta mer om det nästa vecka.

Allmänt

Gillar

Kommentarer