Hemmadag

Både igår och idag så har jag inte några sjukhusbesök inbokade. Så det blir en hemmadag ifrån det både igår och idag. Men igår var jag inte bara hemma, utan jag var en sväng till ICA maxi med för att handla. Vi hadlade bl.a. inför grillkvällen ikväll som vi ska ha, jag och alla mina assistenter som kan komma. Det ska bli roligt, för det är första gången vi träffas och gör en sån här grej nu när vi har blivit alla i "gänget". Vi har varit ut och ätit en gång tidigare i vår, men nu är vi alla som vi ska vara så det ska bli roligt. Att hitta på något tillsammans och lära känna varandra ännu mer.

Sen ringde jag reumatologen idag. Jag är sämre i nacken igen, och då kommer jag troligen få göra en magnetkameraundersökning på nacken. Det var det vi pratade om när jag fick kortisonsprutorna förra veckan, jag och min reumatolog. För att se hur det ser ut där inne. Det blir nog bra, för sen har jag börjat domna lite i fingrarna/armarna också, och det har jag inte gjort tidigare. Det känns inte bra. Inte roligt alls. Men vi får se, ingen idé att ta ut något i förskott. Men det är klart man börjar funderar över vad det kan vara för fel.

Gillar

Kommentarer

Sjukhus på förmiddagen

Idag har det varit en lugn dag överlag. Vi var till sjukhuset på förmiddagen för att jag skulle till kuratorn, och sen åkte vi hem igen. Min nacke har fortfarande inte blivit bättre. Den blev nästan snarare sämre efter bilresan till sjukhuset också. Jag tror det påverkar ganska mycket, i alla fall just nu när jag är mer öm och har ont i nacken. Så det var inte så roligt. Jag hoppas det blir bättre och vänder snart i alla fall. För imorgon (onsdag) har det ju gått en vecka sen jag fick kortisonsprutorna där.

Annars idag förutom att vi var till sjukhuset så har vi varit ut på en promenad här i närheten. Vi gick längs en skogsväg. Det var mysigt men när vi var längst in (så långt vi gick) så var det mycket mygg. Det var dem som gjorde att vi fick vända. Men annars var det inte så mycket mygg ute, jag tror det var mindre eftersom det blåste ganska mycket. Men det var inte kallt, så det var skönt. Det är väldigt skönt att man bara kan klä på sig och gå ut när man känner för det.

Gillar

Kommentarer

Mer ont igen

Idag vaknade jag med huvudvärk och mer ont i nacken igen. Det blev lite bättre när jag fick i mig morgonmedicinerna, men det gör fortfarande mer ont. Det känns lite bättre när jag ligger ner, när det inte är lika mycket belastning på nacken som när man sitter. Så det är ju bra att det hjälper lite, men annars känns det tyvärr som att det är påväg mot det sämre igen.

Sen tror jag att jag håller på att bli sjuk. Det känns som att jag har början till feber och har börjat få ont i halsen. Jag har haft det hela dagen, men jag hoppas att det inte blir sämre. För det har jag inte lust med just nu.

Så idag har jag tagit det väldigt lugnt som ni kanske kan tänka er, men jag har också baka bröd. Det var roligt, för dem blev riktigt bra. De smakar inte alls som att de är "glutenfria" eller som glutenfritt bröd kan smaka, om ni förstår vad jag menar. Utan de smakade som vilket vanligt bröd som helst. Så det var jätteroligt. För det är inte så lätt.

Sen var det inte negativt att det var väldigt enkelt att baka, så det blir det nog garanterat flera gånger som jag kommer att göra det.

Gillar

Kommentarer