A good saturday

Idag har jag haft en trevlig dag. Förmiddagen var rätt lugn, och sen till lunch så var jag bjuden till mamma och pappa på lunch. Mormor och morfar samt farmor och farfar var där också, så det var trevligt! Mormor och morfar är det inte så ofta jag träffar så det var roligt att träffa dem igen med. Självklart var det roligt att träffa farmor och farfar också men dem bor jag ju granne med, så dem träffar jag ju oftare. Men ni förstår nog vad jag menar.

Så då åt vi lunch och fikade tillsammans hos mamma och pappa. Sen satte vi oss i vardagsrummet och tittade på hockey finalen. Det var väldigt spännande match måste jag säga, men det var tråkigt att inte Brynäs vann. Jag brukar i vanliga fall inte titta på hockey och jag är inte alls kunnig inom det, men när det väl gäller eller är på allvar så kan jag tycka det är lite roligt att titta. Men som sagt, det var tråkigt att dem inte vann. Men ett silver är inte så dåligt det heller.

Sen resten av dagen så åt vi middag hos mamma och pappa, fast jag åt min matlåda som jag hade tänkt att jag skulle äta bara att vi satt där inne hos dem istället. Så jag har varit rätt mycket där idag. Så det har varit trevligt!

Gillar

Kommentarer

Min fredag - effektiv fullspäckad dag

I fredags hade jag en effektiv fullspäckad dag. Det startade efter en tidig lunch hemma, för efter det blev det ytterligare en tur till köpis för tredje gången den här veckan. Den här gången var jag dit för ett återbesöket och kolla linserna så det såg bra ut och var rätt styrka på dem. Det såg väldigt bra ut förutom att jag måste göra en liten ändring med styrkan på ena ögat, så efter det ska det nog vara helt bra.

Jag var ju dit för en vecka sedan och då fick jag först en tid i onsdags för den här kollen, men då var min optiker sjuk, så då fick jag komma som igår istället. Så det var bra, att jag ändå fick en tid samma vecka.
Jag tycker faktiskt jag har sett betydligt bättre än vad jag har gjort tidigare med dem nya linserna så det känns skönt. Och det bästa är att jag inte har haft någon huvudvärk sen jag bytte heller, och inte så ont i nacken. Sen vet man ju aldrig om det är en tillfällighet eller om det skulle varit så ändå, men jag har i alla fall goda förhoppningar på att det här har varit en bidragande orsak till att jag har haft så mycket huvudvärk och nackvärk senaste tiden. Så jag hoppas det fortsätter såhär.

Sen gjorde jag en del småärenden på saker som behövde köpa hem, som t.ex. dammsugarpåsar, schampo, tussar till köksstolarna som man spikar fast än dem här som man bara klistrar fast, eftersom dem bara ramlar av m.m. Så det var skönt, att få lite såna saker fixade. För då behöver jag inte tänka mer på det sen!

Sen efter att vi kom hem blev det lite vila, städande, jag tränade (gjorde mina övningar och cyklade på sittcykeln), och sen grillade jag för första gången. Jag grillade lax och färsk sparris tillsammans med sötpotatispommes som jag hade gjort i ugnen. Det blev bra, så det var roligt!

Gillar

Kommentarer

Dags igen - Cosentyx

Då har det gått 3 veckor igen och dags för Cosentyx-sprutan. Tiden går verkligen fort i mellan gångerna. De känns som det varje gång det är dags igen i alla fall. Men det ska bli spännande att se om jag kommer känna någonting den här gången, alltså någonting på kroppen. Jag hoppas det, med tanke på att det har varit lite extra jobbigt nu i några veckor. Men det märker vi.

Gillar

Kommentarer