Veckans planer - V.14

Kort om förra veckan:

Förra veckan eller den här veckan som varit har inte varit en särskilt bra vecka för mig. Jag har ärligt talat mått riktigt dåligt. Jag har fått avbokat de jag haft inplanerat för jag har i princip inte kunnat göra någonting annat än att vara liggandes i soffan. Jag har mått så illa, haft en hel del huvudvärk och nackvärk som inte har velat gett med sig.

Igår kändes det som att det äntligen började vända litegrann, så jag hoppas det är ett tecken på att det är påväg åt rätt håll. Men jag kan inte heller säga att det är bra än.

Den kommande veckan:

Den kommande veckan har jag lite mer inplanerat än vad det har varit den här veckan som var. Jag hoppas bara jag kommer klara av att åka på allt. Sen ser jag verkligen fram emot nästa helg då jag ska till Andreas, så det ska bli roligt och mysigt att äntligen få träffa honom igen, för nu har vi inte setts på två helger i rad.

Sen ska det också bli riktigt roligt att träffa en vän till mig på torsdag som det var ett bra tag sedan jag träffade. Så det ser jag också fram emot. Annars är det en del sjukhusbesök som står på schemat den här veckan.

Hoppas ni har en bra vecka framför er, och har haft en bra helg! Kram och godnatt, Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Trött på det

Hej på er!

Hoppas det är bra med er! Nu känner jag mig bara så himla trött på att hela tiden säga att jag mår dåligt (eftersom jag gör det). Men det räcker nu. Jag vill kunna känna ärligt när någon frågar om hur jag mår säga "Jag mår bra, hur är det med dig?". Men för tillfället kan jag inte det. Det känns i alla fall som att jag ljuger då. Därför är jag inget fan av dem frågorna, för det känns hela tiden som att det blir samma sak. "Det är sådär", eller "Det går väl, lite mycket med ... bara men annars är det bra" osv.

Men jag tänker inte sitta och säga här hur jag mår idag, för det orkar jag faktiskt inte. Det räcker. Däremot hoppas jag att ni mår bra och har haft en bra start på denna vecka!

Just nu har jag i alla fall nyss tagit en dusch och fräschat på mig lite. Vad skönt det kan vara ibland, för man känner sig verkligen lite som en ny människa då. Sen tänkte jag nu ta lite te och en kiwi och försöka vila lite. Lite senare ska jag på middag hos farmor och farfar, så det ska bli riktigt mysigt och trevligt. Hela familjen ska dit. Så det ser jag fram emot.

Jag och Elin började prata om hur man brukar dela sin kiwi, vad man är van med eller uppvuxen med. Jag är van med att man delar dem på andra ledden och hon är van på det här sättet som dem är delade på bilden. Vilken ledd brukar ni dela eran kiwi på? Helt meningslös fråga, men ändå lite roligt att veta.

Gillar

Kommentarer

En sån dag idag

God förmiddag kära ni!

Hoppas allt är bra med er! Idag har jag ingen bra dag. Den påminner om gårdagen. Jag brukar vara en sån som verkligen lägger band på mig för att ta mig till saker jag har inplanerade, men idag fick jag t.o.m. avboka det. Något som inte hör till vanligheten. Jag brukar annars oftast nästan pusha mig för långt än för lite (på gott och ont). Men idag sa det stop. Det gick bara inte.

För jag mår inte alls bra. Så det verkar bli en liten favorit i repris av gårdagen här hemma idag. Vila, vila och vila. Mer kan och orkar jag nog inte göra. Sen hoppas jag såklart att det blir bättre ju mer av dagen som går. Harry är i lite samma mode som mig han med, för han är inte så pigg han heller. Han har åkt på en rejäl ögoninflammation, igen.. Så just nu ligger vi nedbäddad i soffan med en varsin filt. Riktigt mysigt, men jag hade hoppats på att vi skulle ha mått bättre idag. Men det får bli till att hoppas på att det är så imorgon istället, och att jag mår lite bättre under dagens gång.

Gillar

Kommentarer