A star is born

Hej på er!

Igår hade jag och Andreas en rätt fullspäckad dag. Full rulle om man säger så. Först på förmiddagen så samåkte vi med Anna och Victor in till stan för jag skulle till sjukhuset. Jag hade ett besök på smärt där jag fick massage och laser. Men det gick bra.
Undertiden åkte Anna och Victor till polisen för att Anna skulle förnya sitt pass. Sen efter det när vi var färdiga på sjukhuset så hämtade dem oss och körde oss till Bilmetro där jag skulle hämta min bil. Den hade varit på service, så det var skönt att få den tillbaka.
Sen åkte jag och Andreas ner på stan, åt lunch och därefter gjorde vi två småärende. Andreas skulle gå förbi tatueraren och boka en tid och visa vad han ville göra för något, och sen skulle jag lämna tillbaka två tröjor från H&M. Så det gjorde vi, och efter det åkte vi hem.

Men gud vad folk det var ute. Det var inte bara vi där om man säger så. Men det gick ändå bra, men det kanske inte är den optimala dagen att gå och strosa och titta i butiker. Speciellt inte om man vill gå och trängas med folk.

Vi kom hem kring tretiden. Sen efter det försökte jag installera en app och en dataplugg till bilen som jag fick av Volkswagen. De hade något att de bjöd alla sina kunder på det nu fram till nyår, så det var väldigt snällt. Det var så man skulle kunna följa statistik på olika saker i bilen, kolla vart man har parkerat och mycket mer.
Sen efter att vi hade varit hemma ca en timme så åkte Anna, Andreas och Victor på spinning. Andreas drog med dem på det för första gången. Anna och Victor hade aldrig gjort det förut, så det var roligt att dem gjorde det. Men dem tyckte det var roligt, så det blev lyckat.
Sen undertiden dem var borta så umgicks jag med mamma en stund. Jag duschade och sen fortsatte vi och försökte installera den där datapluggen till bilen. Men nu tror jag vi fick till det i alla fall.
När vi var klara med det så gick vi hem till mina föräldrar och dukade lite inför att Anna, Andreas och Victor skulle komma hem med maten som dem köpte med sig hem. De köpte med sig indisk mat. Jag åt dock matlåda från kvällen innan, för jag tål inte indisk mat. I nästan allting är det någonting jag inte tål, så då var det bra att det fanns lite mat jag kunde värma istället. Vi blev rätt många som åt ihop. Det var jag, Andreas, mamma, pappa, Anna, Victor, samt farmor och farfar. Så det var mysigt.

Men det var inte slut på aktiviteter efter det, utan efter maten var det bara för alla att duscha och göra sig i ordning för sen skulle vi på bio. Det var roligt. Det var jag, Andreas, Anna, Victor och sen min kusin Mattias och hans tjej Linda, samt en kompis till dem som heter Jonathan som gick på bio ihop.
Så det var riktigt trevligt, och filmen var också väldigt bra. Vi gick på den omtalade filmen "A Star is Born". Helt klart värd att gå på, så den kan jag rekommendera er att se om ni vill gå på bio.

Hoppas ni med hade en bra gårdag. Men det blev en rätt fullspäckad dag som sagt. Idag blir den betydligt lugnare dag för våran del. Vi har inte direkt någonting inplanerat att göra idag. Andreas är ute och cyklar just nu, så sen när han kommer hem blir det nog till att göra lite lunch. Därefter blir det kanske lite legobygge. Jag ska berätta mer om det i ett eget inlägg tänkte jag. Men det blir oavsett lugnt idag. Hoppas ni får en fin lördag. Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229