Ändrade planer

Hej på er!

Då har nästan denna dag också gått. Helt otroligt att det redan är fredag imorgon igen och sen helg. Den här veckan tycker jag har gått väldigt fort. Sen har det blivit lite som jag skrev i måndags när jag la ut bilden över veckan, att det säkert skulle bli några förändringar under veckans gång och mycket riktigt blev det så.
I och med att jag fick kortisonsprutorna i axlarna igår så blev träningen hos fysioterapeuten avbokad idag, samt veterinärbesöket som jag skulle till med Svante idag. Jag skulle hjälpa mamma och pappa och åka och vaccinera honom. Men eftersom jag fick sprutorna igår så kände jag att jag inte skulle klara av att åka på det idag, eftersom jag har så himla ont i axlarna.

Det brukar göra ondast samma dag och dagen efter, så det borde börja vända imorgon tycker jag. Men det har varit skönt att jag fick en hemmadag idag. Det behövdes.
Vi tog oss ut på en promenad idag i alla fall. Det var skönt, så vi fick lite frisk luft. Dock var det väldigt kallt trots att det bara var -3°C. Men det känns så mycket kallare på en gång när det blåser lite och speciellt när man går vid dem öppna åkrarna. För det var sådär bitit kallt som går rakt in i skelettet, men en promenad blev det i alla fall.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229