Farsdag

Hej på er!

Idag är det inte vilken dag som helst, utan farsdag. Vår älskade pappas dag. Det finns ingen bättre pappa än han. Min och Annas. Så säger säkert alla om sina pappor, även vi. Han gör verkligen allt för både mig och min syster, finns alltid där oavsett vad vi vill göra, vill hitta på eller vad som händer. Ingenting är omöjligt och jag vet inte vad vi hade gjort utan honom. Jag hade aldrig önskat mig någon annan pappa i hela världen. Inte mamma heller för den delen! Jag är bara så himla glad och tacksam över att jag har dem båda, och att jag och Anna fick komma till just dem. Men idag är det pappas dag.

Vi ska fika lite senare ikväll hos pappa. Efter att Anna har kommit hem, för hon har varit bortrest över helgen. Så det ska bli trevligt.
​Sen har inte heller pappa varit hemma under dagen med tanke på all snö som kommit. Han jobbar ju bl.a. med att ploga snö under vintrarna, så idag blev det första plogningen. Ni kan ju se vad vitt vi vaknade till idag. Men det är rätt fint ändå och mysigt om ni frågar mig!​

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229