Fredag den 13:e

Gokväll fina ni!

Fredag den 13 september. Vissa tror det ligger lite otur över just ”fredag den 13:e”, men min har ändå varit en av dom bättre dagarna. Framförallt om man tänker på hur det varit den här veckan.

Idag har jag bland annat varit till sjukhuset på två besök efter lunch. Först var jag till kuratorn och sen var jag till smärt. Det gick bra. Idag på smärt fick jag min fjärde behandling med medicinsk laser på underbenet, samt att jag fick lite lättare massage över ryggen. Det för att försöka få igång cirkulationen eftersom jag har så ont i ryggen, för att se om det kan hjälpa något mot värken. Men det blev ingen akupunktur. Vi ska försöka hålla ett uppehåll ifrån det nu under två veckor till att börja med, så jag hoppas det ska gå bra.

Sen tycker jag det har börjat känts lite bättre med huvudvärken idag. Det gör inte exakt lika ont precis hela tiden som det har gjort här i över en veckas tid. Så jag hoppas det fortsätter åt det här hållet nu också fortsätter åt det här hållet. Förhoppningvis har det med att jag har höjt blodtrycksmedicinen att göra, att det börjar gå ner lite. För nu har jag tagit den högre dosen i två dagar, och det har faktiskt gått ner lite när jag har kollat det också, även om det fortfarande är högt. Men det verkar ändå gå åt rätt håll, så det är skönt!

Annars idag så fick jag även finbesök efter att jag kom hem från sjukhuset. Elin kom förbi och hälsade på. Det var jätteroligt och trevligt att träffa henne igen. Det är verkligen ovant att inte träffa henne lika ofta som vi tidigare har gjort under de senaste tre åren, för det blir tomt och en stor omställning. Men det var riktigt roligt att få umgås med henne lite och prata ikapp lite sen vi sist pratade och träffades.

Hoppas ni med har haft en bra fredag och får en trevlig helg! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229