Gör de jag kan

Gokväll kära ni!

Hoppas ni hittills har haft en bra torsdag. Det är inte många dagar kvar nu tills det är helg. Jag längtar. Imorgon åker jag till Stockholm, till Andreas och är där över helgen. Så det ser jag fram emot. Har ni också nå roligt inplanerat inför helgen?

Idag var jag till smärtmottagningen igen för andra gången den här veckan. Det är nog besöket jag prioriterar mest nu. Jag fick akupunktur som ska hjälpa till att minska illamåendet samt abstinensen. Sist när jag fick det i måndags så hjälpte det faktiskt rätt bra. Inte så pass att jag fått tillbaka aptiten men illamåendet blev lite lindrigare så jag i alla fall har fått i mig mat lite lättare.
Men idag var det sämre igen, så därför var det skönt att det var dags för akupunktur igen. Jag ska få det två gånger i veckan nu. Sen har jag även fått börja med en medicin för att lindra abstinensen, så det ska bli intressant att se om den kan hjälpa också.

Jag hoppas bara det är början på en vändning nu, så resten av nedtrappningarna kommer gå lite lättare. För fy för förra veckan! Den var INTE roligt, så därför är det så himla skönt att det har känts lite bättre dem senaste dagarna. Sen har jag även köpt nya seaband (illamåendearmband) på apoteket idag. Jag har råkat tappat bort mina gamla, så då fick det bli ett par nya. Dem brukar faktiskt fungera rätt bra vid illamående, samt att jag fick tips att använda TENS-apparaten strax ovanför handlederna. Så det ska jag prova.

Men nu har jag i alla fall gjort det jag kan för att jag förhoppningsvis ska må så bra som mjöligt några dagar framöver och inför inför helgen. Sen tänkte jag ta med mig TENS-apparaten också, om det blir att jag får det väldigt jobbigt med illamåendet. Men jag har ändå gjort det jag har kunnat för att jag ska må så bra som möjligt under och inför helgen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229