Gott & ont ifrån helgen

Hej fina ni!

Hoppas ni har haft en trevlig helg! Min har varit jobbig tillsammans med mysig. I lördags var jag först med Alicia som jag hade fram till kl.17:30 och sen därefter var jag med familjen.
Under förmiddagen gjorde vi inte så mycket. Vi var ut en sväng i blåsten men det var ändå skönt. Sen när vi kom tillbaka så satt vi ute en stund och umgicks lite med farmor och farfar, tittade på en serie vi följer ihop, fikade med familjen, samt att jag sedan duschade och mamma klippte håret på mig. Toppade topparna lite och fräschade på det. Så det var väldigt skönt att få det gjort!

Egentligen skulle vi göra allt med håret igår (söndag), men när jag duschade där på lördagen så kände jag att jag fick så ont i ryggen av att sitta sådär, satt då valde vi att dela upp det istället. Så då färgade hon det bara på söndagen istället.
Jag blev himla nöjd. Det är så skönt att få fräscha på det och känna att det inte är lika ljus och urtvättat. För nu var det ett tag sedan sist jag gjorde det. Det blev större förändring än jag trodde med färgen, så det var på tiden om man säger så.

Annars har jag varit med familjen under resten av helgen. Alltså från middagstid i lördags och hela söndagen. Det har varit mysigt. Jag var en hel del ute med Anna i hennes lägenhet/boende igår. Hon höll på och fixade där för fullt, och jag försökte vila och ta det lugnt efter att jag knappt hade sovit någonting.
De har ju byggt ett riktigt kök där nu som äntligen börjar närma sig helt färdigt. Det är elen kvar som ska installeras satt allt som spis, fläkt, ugn och kylskåp går att använda. Men då har hon i alla fall börjat plocka in saker och så i skåpen, samt flyttat runt och möblerat om i resten av lägenheten/boendet.

I lördags kväll hade vi det väldigt mysigt. Då tittade vi på en film allihopa tillsammans, jag, Anna, mamma och pappa. Jag vet inte när det hände sist, men mysigt var det. Bara vi fyra som på gamla goda tiden eller vad man brukar säga.

Bara vi fyra som på gamla goda tiden

Sen igår gick jag och Anna på en promenad på kvällen för att få lite frisk luft. Det var skönt. Det blåste inte exakt lika mycket då på kvällen som det annars hade gjort tidigare under dagen.
Jag har försökt varit ut för att få lite frisk luft nu varje dag dem senaste dagarna, och det är väldigt skönt även om det är lite motigt.

Det var det bra:a med helgen. Men tyvärr har det inte bara varit bra saker, utan den har faktiskt varit väldigt jobbig med. Det är ryggen som är allra värst, och den börjar även bara bli sämre. Jag vet inte vad som händer, men det är något som inte stämmer och känns rätt i alla fall. Någonting nytt. Frågan är bara vad.

Natten till i söndags t.ex. så somnade jag inte förrän kring kl.04, och därefter vaknade jag till och från hela tiden tills vi gick upp där tidigt på söndag morgonen. Det för att jag hade så ont i ryggen. Sen natten till idag (måndag) vaknade jag också av att det kändes som att det brann i mitt vänstra ben och stråla från ryggen. Det har jag aldrig känt tidigare, och det gjorde så ont. Lika att det är någonting i handen på insidan av handleden som gör vansinnigt ont. Det kommer ibland som extra hugg och blixtrar, så frågan är om det kanske också kommer från ryggen eller om det är någon svullnad i handen som kanske bl.a. trycker på några nerver.

Jag ringde i alla fall till min arbetsterapeut idag som jag har för det reumatiska (har två) och prata in ett meddelande, men hon har inte hunnit ringa tillbaka än. Lika med min fysioterapeut om ryggen. Så jag hoppas de hör av sig snart i alla fall.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229