Hösten är igång för många

Godmorgon på er!
Nu börjar det verkligen märkas att hösten är igång på riktigt för många. Att många har börjat jobba igen efter semestrarna samt gjort sin första dag på högskolan, dagis eller kanske förskolan. Ärligt så är jag lite avis på det hela. Jag vill också känna den där känslan av att vara tillbaka i sina gamla rutiner efter en härlig sommar, och komma tillbaka till det här med vardag och helg. Inte att allt blir som en enda vecka där man knappt vet om det är en vanlig vardag eller helg pga att dem flesta dagarna ser likadana ut. Det är inte roligt. Speciellt inte i längden.

Det är såna här gånger jag saknar att jag inte kan jobba eller plugga heller för den delen som en ”frisk” person. Det känns bara orättvist. Men jag måste försöka släppa det och köra mitt race. Köra min vardag och fokusera på den. Men det är klart den gör sig påmind både i verkligheten men speciellt kring sociala medier.

Hösten är en utav mina favoritårstider bortsett från att kroppen inte riktigt brukar tycka samma sak. Det brukar vara en av dem jobbigaste årstiderna på den fronten, men i år hoppas jag det inte kommer vara så. Jag gillar att man börjar få klä på sig lite, att det börjar bli lite kyligare, man kan börjar tända lite ljus på kvällarna och det är mörkt tidigare. Det är en väldigt mysig årstid helt enkelt.

Hoppas ni alla får en väldigt fin tisdag! Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229