Höstig filmlördag

Godkväll kära ni!
Hoppas det är bra med er denna lördag. Just nu håller vi på och ska fixa lite kvällsfika jag och Agnes. Sen ska vi starta igång en film som heter "Midnight Sun". Jag hoppas den ska vara bra, den lät bra i alla fall.
Vi såg precis en film med Anna också som hette "Bad moms 2". Den var också bra, men jag tycker nog ettan var bättre. Den här kan jag tycka var lite överdriven.

Idag har jag varit rätt seg. Jag tror det kommer efter lite sen igår, då jag hade en rätt fullspäckad dag. I alla fall för att vara jag den senaste tiden. Sen har jag fått så himla ont i min högra fot. Jag tror det är nervsmärta och att den känns svullen, men jag förstår inte varför. För jag har inte gjort illa den eller något, utan bara successivt fått mer och mer ont i den. Och det vill liksom inte lägga sig heller.
Jag har legat med den i högläge nu under kvällen, men det vill inte heller riktigt hjälpa. Sen känns det som att jag har fått inflammation eller början till det i alla fall i bröstkorgen/revbensfästena/bak i ryggen också. Det gör så ont stundvis att ta djupa andetag, samt att det känns som ett stort tryck blandat med en ångestkänsla. Men det är nog främst för att det är obehagligt. De började komma igår på bion, och det var då jag förstod att de nog var det. Men först förstod jag det inte. Jag hoppas det känns lite bättre imorgon både i bröstkorgen/revbensfästena/bak i ryggen och foten.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229