Kortisonsprutor x6

Hej på er idag!
Hoppas det är bra med er idag denna onsdag. Jag har ändå haft en ganska okej dag, även om jag inte varit på topp. Jag hade mer ont i kroppen idag än vanligt när jag vaknade imorse. Jag kände mig väldigt även väldigt stel och seg i kroppen tillsamman med att jag var extremt trött. Jag personligen tror det är vädret. Jag misstänker det, eftersom det skiftar så himla mycket nuförtiden och jag är väldigt känslig för det.

Idag var jag till min reumatolog på troligtvis ett utav mina snabbaste besök någonsin. Först var han nog sen 45 min, men när jag väl fick komma in så var det i princip in och ut. Så det blev bara ett jättekort besök, men ändå väldigt behövligt. Jag fick 6 st kortisonsprutor i revbensfästena/bröstbenen. Sen hann vi prata lite kort om att han skulle skriva en remiss till en dietist. Läkaren från avdelningen när jag låg inlagd sist skulle ha gjort det, men det har dem inte gjort så då var min reumatolog snäll och skulle göra det nu. Det är angående min mage, för jag har haft väldigt mycket problem med den den senaste tiden efter all antibiotikabehandling. Det sa den avdelningsläkaren också att jag nog skulle få, och det var därför dem ville att jag skulle dit, men av någon anledning måste remissen blivit missad. Men nu borde det vara en remiss påväg i alla fall!

Sen nu under eftermiddagen så har jag varit med familjen. Det har varit mysigt. Vi har även haft farfar här på besök under kvällen, och det var trevligt det med. Roligt att bara umgås lite med familjen också. Elin som jag var med idag blev hastigt sjuk under eftermiddagen, så det var därför det blev att jag var med dem. Det var så det löste sig. Jag har verkligen tur som har min familj så nära som är så snälla och ställer upp när de krisar. Dem är GULD värda!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229