Laddar inför ett läkarbesök

Just nu sitter jag och väntar in tiden lite så vi kan åka. Jag ska till sjukhuset och träffa min reumatolog. Det är ett "vanligt" läkarbesök som har varit inplanerat ett tag. I vanliga fall brukar det automatiskt bli ett läkarbesök i och med att jag behöver kortisoninjektioner eller liknande, men den här gången var det inte så.

Jag är lite nervös. Jag vet inte varför men på något sätt känns det som att det kommer bli ett litet mer viktigt och allvarligare möte den här gången. Jag känner på mig att det kan bli rätt känslosamt och allvarligt i och med allt kring bl.a. blodförgiftningen. Att min kropp kanske inte är så stark som vi ibland kan tro, och att man kanske luras med att jag ger sken av att det är bättre än vad det kanske egentligen är.

Men det känns i alla fall bra och behövligt nu inför hösten att få planer medicinering och så. Att få prata igenom hur mitt hälsotillstånd ser ut just nu. Det ska i alla fall bli lite intressant. Sen ska mamma följa med den här gången med. Det känns också bra, för det var längesen nu. Annars i vanliga fall tycker jag det brukar gå bra att gå själv. Jag har ju alltid en assistent med mig så jag är ju inte ensam, men den här gången kände jag att jag ville ha med henne så då sa hon de att hon kunde följa med. Sen ska Anna också följa med idag. Det blev så eftersom jag är med henne idag. En utav mina assistenter som skulle ha jobbat idag är sjuk och kan inte jobba, och ingen av mina andra assistenter kunde hoppa in och vara med mig idag, så då hade jag sådan tur att Anna var ledig just idag och hade ingenting inplanerat, så då kunde hon vara med mig. Så det är lite roligt det med. Att vara bara hon och jag.

Nej, nu börjar det bli dags att packa ihop och åka in till sjukhuset. Hoppas ni får en bra dag idag! Kram på er/ E

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229