Min helg - Kalas för hela slanten

Hej fina ni!
Vilken helg jag har haft. Den fick verkligen 10/10 poäng i betyg. Den har mest varit fylld av kalas för hela slanten, samt trevliga matstunder och seriemys. Först började den med en trevlig taco-kväll i fredags bara jag, Andreas, Anna och Victor. Sen därefter blev det lite filmtittande innan det var dags att gå och sova. Dock var inte filmen nå vidare bra, men annars hade vi det väldigt trevligt.

Under lördagen var det kalas för mig och pappa inplanerat för släkten och några bekanta. Det var under eftermiddagen/kvällen, så innan det var det en del fix inför det. Men vi hade firandet hemma hos mina föräldrar, så det var lite skönt för min del. Sen stannade även min släkt på mammas sida (mormor, morfar samt min moster, hennes man och min kusin) kvar och åt middag och fikade innan de begav sig hemåt. De hade en bit att åka, så det var jättetrevligt att de stannade kvar lite längre, och att dem såklart kom!
Sen en stund efter att dem hade åkt så kom ett par bekanta till familjen och fikade och umgicks lite, så det var roligt. Det blev en väldigt trevlig dag med nära och kära, samt god mat och fika. Så det blev en väldigt lyckad dag tycker jag.
Egentligen fyller inte jag år förrän på torsdag och pappa på fredag, men det passade bättre att ha kalaset redan den här helgen innan, så då fick det bli så.

Under söndagen blev det lite lugnare. Jag och Andreas åt frukosten en bra stund, satt och pratade, och sen började titta på en serie, samt lagade och åt lite lunch innan jag skulle skjutsa han till tåget. Anna och Victor kom också över en sväng och umgicks lite, så det var trevligt.

Min helg har i alla fall varit väldigt bra. Det har varit orken jag har haft det lite jobbigt med, för den har inte riktigt kommit tillbaka än. Men vilket som så har den ändå varit väldigt bra. Så roligt att alla som kom gjorde det och ville fira lite med oss! Och tack ännu en gång för dem fina presenterna jag fick!
Jag hoppas ni också har haft en riktigt trevlig helg! Här nedanför ser ni några få bilder ifrån kalaset. Jag var väldigt dålig på att ta bilder ifrån den dagen tyvärr, så det var lite tråkigt nu i efterhand. Men tur att några andra var bättre på det.
Kram till er alla.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229