Min söndag + firande

Det här inlägget skulle ha kommit ut redan igår. Vet inte hur det kom sig att det inte kom upp. Men bättre sent än aldrig eller hur man brukar säga.

Hej och hallå!

Hoppas ni har haft en bra helg. Det har jag haft. Den har varit rätt lugn, samtidigt som jag ändå har gjort något hela tiden känns det som. Det som varit trist är bara vädret. Det har precis känts som att någon har dragit ner en rullgardin över himlen eftersom det har varit så mörkt och dystert väder.

Sen har det varit rätt tomt på gården i o med att både mamma o pappa och Anna inte har varit hemma i helgen. De har varit på vift åt varsitt håll i Sverige så det har som sagt varit rätt tomt här på gården. Men dem kom hem igår sent på eftermiddagen.

Hittills idag har jag faktiskt fått en hel del gjort. Jag har bl.a. gjort klart en logga till en vän, fördelat lite mediciner i mina dosetter, vikt ihop lite kökshanddukar inför veckan då det är Tjejmetro, tittat på serie, fixat lite hemma och sen var jag och hämtade Anna vid tågstationen i eftermiddag. Därefter det gjorde vi middag som vi också bjöd mamma och pappa på. Det blev grillad kyckling, potatisklyftor och morötter i ugn med pepparsås och bearnaisesås. Det blev väldigt gott.
Mamma fyller år idag så vi firande henne lite också med paket och fika efter middagen. Det var trevligt! Bästa mamma! Så ett STORT grattis till dig på födelsedagen!

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Härliga bilder!☺️
nouw.com/moayrvelid
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack så mycket Moa! ☺️
nouw.com/elinnhellgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229