Min torsdag - Läkarbesök

Hej på er!

Dem senaste dagarna har varit rätt händelserika, så här kommer min torsdag. Den blev till att dra igång ganska så på en gång på morgonen. Det blev i alla fall ingen lång och lugn frukost på morgonen som det annars brukar vara, för jag skulle nämligen vara på hälsocentralen redan kl.09:15. Som tur var så är det inte långt dit, utan det tar bara ca 10 minuter dit med bilen.
Jag tycker alltid det är lite jobbigt när jag ska iväg sådär ”tidigt” på morgonen. Nu kanske inte ni tycker det är tidigt, men för mig är det de. För det tar tid för mig att komma igång på mornarna, och då brukar det vara rätt skönt att ta allt i en lugn och ro. Därför behöver jag helst den där timmen på morgonen för att få i mig frukost. Speciellt nu när det är som det är med aptiten, och sen väntan innan medicinerna har kickat igång. Sen efter det kan jag ta tag i dagen.

Men som sagt det blev en tidig morgon då i torsdags. Jag var till hälsocentralen för att kolla på framförallt två födelsemärke som har blödigt. Det var ett bra tag sedan jag hörde av mig om det. Det har varit lång väntan till att få komma och kolla dem men nu fick jag äntligen göra det, och dem såg bra ut. Jag kommer inte behöva operera bort några fler, så det var skönt att höra. Jag har ju tidigare opererat bort fyra stycken, varav ett inte såg bra ut. Men det var skönt att det här också såg bra ut, eftersom man blir lite orolig när dem bara börjar blöda från ingenstans. Så besöket gick bra.

Sen efter det var jag till assistansbolaget som hjälper mig med assistenterna så allt ska funka och rulla på. Jag hade ett möte med hon som hjälper mig med allt kring det, och det gick bra.
Sen efter det blev det ett snabbt stopp på Coop innan jag åkte hem. Jag har letat efter en juice eller lemonad som inte har funnits på dem senaste två affärerna jag har varit in på. Så frustrerande när man är sugen på någonting. Jag som aldrig brukar vara sugen på något nuförtiden, så när det väl inträffar så då är det bara att skaffa fram det. Jag har letat den på två andra matbutiker innan, men då har dem inte funnits. Men som tur var så fanns den där. Den är verkligen så himla god. Men man måste gilla surt. Så den kan jag rekommendera till alla er som också älskar sura saker precis som mig!

Såhär såg drickan ut. Det är en lemonad igen Brämhult. Riktigt god om ni frågar mig!

Efter snabbstoppet på Coop så blev det raka vägen hem. Jag var verkligen så trött när vi sedan kom hem. För dagen hade verkligen gått i ett. Så sen där på eftermiddagen efter att vi hade ätit lunch och roddat kring allt det så blev det lite lugnt i soffan framför teven. Det var välbehövligt kan jag lova. Jag låg och lyssnade lite på en podd, plus att det blev en hel del telefonsamtal. Det var med allt från vänner och assistenter, till att boka service på bilen. Väldigt blandat helt enkelt.

Men det var ändå en bra dag igår, bortsett från mitt mående. Hoppas ni också hade en bra dag igår! KRAM!

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,
Jag är inte heller så sugen på att gå upp tidigt. Jag kan se många som kliver upp å startar dagen på en gång. Jag är inte riktigt sån. Jag har dock fel jobb, för ja vill gå upp tidigt och lägga mig i tid. Mitt jobb gör mig väldigt trött pga att jag en dag kan börja 9 medan en annan dag börjar jag 16 osv. Man får ingen rutin.
nouw.com/evelinaglad
elinnhellgren
elinnhellgren,
Okej, nej jag förstår. Ja jag brukar också vilja gå upp tidigt, för jag är ändå väldigt morgonpigg av mig. Däremot behöver jag tid för att komma igång på morgonen utan stress. Så då blir det lite jobbigt när man ska iväg på saker tidigt på morgonen. Men det är tur att det ändå inte är alltför ofta.
nouw.com/elinnhellgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229