Pinchos - Spontanmiddag

Gokväll fina ni!

Hoppas ni har haft en bra tisdag. Min började rätt jobbig, men avslutades betydligt bättre. Jag fick helt enkelt lite nog idag med all värk, men nu har jag fått prata lite med min reumatolog igen i alla fall så vi har en lite plan på saker här framöver. Jag tänkte berätta mer om det i ett separat inlägg.

Denna tisdag avslutades i alla fall betydligt bättre än hur den började. Även om det såklart är väldigt tufft att hitta på saker just nu när jag har så pass ont i ryggen framförallt. Jag har så svårt att sitta i ett och samma läge en längre stund, men jag tror ändå det var bra att försöka distrahera distrahera mig lite mer. I alla fall så gott det går, och försöka komma ut lite ifrån hemmet på mer roliga saker än endast sjukhusbesök.

Vilket som så var det inte alls planerat att vi skulle gå ut och äta tillsammans idag jag, Anna, mamma och pappa. Men en utav mina assistenter (hon jag hade idag) blev sjuk under eftermiddagen idag. Dock var det inge där och då som kunde hoppa in och hon mådde sämre, så då blev det att jag var med familjen från när de slutade sina jobb. Det var i alla fall då vi bestämde att vi går ut och äter tillsammans istället för att laga någonting hemma. För ingen av oss var ett dugg sugen på att ställa oss och laga mat, och sen för att göra något trevligt ihop.

Jag har inte alls varit något för att gå ut och äta dem senaste månaderna. Mycket pågrund av att jag knappt har kunnat/kan äta pga att jag har noll aptit och är så pass illamående att jag knappt kan få i mig någonting. Då har inte min nr.1 på "att göra roliga saker"- listan varit att gå på restaurang. Men då kom pappa på Pinchos, att det bara är massa smårätter man beställer in, vilket även skulle passa mig. För då behöver man inte beställa in en stor rätt utan bara utefter så mycket man vill ha.
Så det tycker jag var en himla bra idé. För det är inte roligt att gå ut och äta också kan man knappt få i sig någonting av det man har beställt. Så det blev himla bra.

Det var i alla fall himla trevligt och mysigt! Roligt att vi ändå valde att göra det, för jag har inte gjort någonting sånt i alla fall sen innan allt med benet hände i somras. Så det var som sagt mysigt, och att få göra det med dem! Det blev en bättre tisdagskväll helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229